Έπιπλα γραφείου και εξειδικευμένες υπηρεσίες από τη Sigma Office.

Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να ανακαινήσουμε το χώρο στο γραφείο μας για να βγάζουμε μια ωραία εικόνα στους πελάτες που μας επισκέπτονται. Η εικόνα που δημιουργεί ο επαγγελματικός μας χώρος στους επισκέπτες μας είναι καθοριστικής σημασίας για το κλείσιμο μιας συμφωνίας και όχι μόνο.

Η Sigma Office μια εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με υποκατάστημα στην Αθήνα μπορεί να σου παρέχει λύσεις εξολοκλήρου επανασχεδιασμού του χώρου σου και προτάσεις για έπιπλα γραφείου στις καλύτερες τιμές χωρίς να κάνει καμία έκπτωση στην απίστευτη ποιότητα των υλικών της.

Επέλεξε έπιπλα γραφείου από την Sigma Office γιατί εδώ θα βρεις εργονομικά καθίσματα. Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί εργονομικό κάθισμα η Sigma Office δίνει την απάντηση:

»Η καθημερινή χρήση ενός εργονομικού καθίσματος, σας προσφέρει μία καλή στάση σώματος, σας κρατά σε έντονη θέση και βελτιώνει την πυελική υγεία. Οι έξυπνοι μηχανισμοί ρύθμισης της σκληρότητας της κλίσης της πλάτης, της κύλισης της έδρας καθώς και η ρύθμιση του ύψους του μαξιλαριού της μέσης και του προσκέφαλου διατηρούν μία ΣΩΣΤΗ στάση σώματος.»


»Όταν κάθεστε σε ένα εργονομικό κάθισμα, οι μηροί σας δείχνουν προς τα κάτω και βρίσκονται σε γωνία 90o μεταξύ τους. Η καμπύλη που δημιουργείται στο σημείο της μέσης, επιτρέπει την κλίση της λεκάνης προς τα  εμπρός, η οποία εξασφαλίζει τη φυσική και ουδέτερη θέση της σπονδυλικής στήλης. Όταν κάθεστε σε σωστή στάση, αναπνέετε αυτόματα καλύτερα, καθώς χαλαρώνοντας ο λαιμός σας επιτρέπει την αδιατάρακτη ροή του αίματος στον εγκέφαλο. Φυσικά, είναι απαραίτητο σε τακτά χρονικά διαστήματα να σηκώνεστε από το κάθισμα για να ξεπιαστείτε ή να περπατήσετε ή και να ασκηθείτε για λίγα λεπτά.»

Ποιο είναι όμως το κατάλληλο κάθισμα για το γραφείο?

»Ένα κάθισμα γραφείου για να είναι επιτυχημένο, πρέπει να ταιριάζει στις ανατομικές διαστάσεις του ανθρώπου που το χρησιμοποιεί, ώστε να προσφέρει άνεση, ευκολία λειτουργίας, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να δουλεύεις 8 ώρες στο γραφείο και να μπορείς να πηγαίνεις σπίτι σου ξεκούραστος όπως σχεδόν ξεκίνησες την ημέρα. Η λογική προσέγγισης η οποία πρέπει να διέπει την επιλογή του τύπου καθίσματος, έχει να κάνει με την ηλικία, την σωματική διάπλαση του χρήστη, την χρήση για την οποία προορίζεται (εργασία – μελέτη) και τις ώρες χρήσης του. Το συγκεκριμένο κάθισμα γραφείου της SIGMA είναι κατάλληλο για πολλές ώρες εργασίας, καθώς οι ρυθμίσεις σε (ύψος, πλάτη, έδρα, μπράτσα) και οι μηχανισμοί που περιέχει, το καθιστούν το πιο εργονομικό και ανατομικό κάθισμα γραφείου.»

Έπιπλα γραφείου από την Sigma Office γιατί τα οφέλη από ένα εργονομικό περιβάλλον εργασίας

Η εικόνα ενός επαγγελματικού χώρου αποτελεί το σήμα κατατεθέν της φιλοσοφίας μιας εταιρίας.  Σε κάθε επιχείρηση και σε κάθε χώρο που επισκέπτονται πελάτες θα πρέπει να  υπάρχει χαρακτήρας. Επίσης ιδιαίτερο ύφος   και μια σωστά διαμορφωμένη εικόνα ως προς το κοινό που απευθύνεται αλλά και για τα στελέχη που εργάζονται μέσα σε αυτή. Η ανακαίνιση και ο σωστά διαμορφωμένος χώρος προσδιορίζει την ταυτότητα και την φιλοσοφία της εταιρίας φέρνοντας μοναδικά επιθυμητά οφέλη για την επιχείρηση.

Το εργασιακό περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση, στην διάθεση των εργαζομένων για απόδοση με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ψυχολογία τους. Η ανανέωση του έχει σίγουρα θετική επίδραση στην αποδοτικότητά τους.  Ο σωστά διαρρυθμισμένος και λειτουργικός χώρος δημιουργεί αίσθημα ευεξίας στα στελέχη, το οποίο μεταδίδεται στον πελάτη όταν αυτός «δέχεται» τις υπηρεσίες των στελεχών.. Το αίσθημα ευεξίας συνδέεται άμεσα με την έννοια της  αποτελεσματικής εξυπηρέτησης και δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Οι επιστήμονες που ασχολούνται με την επικοινωνία και το marketing γνωρίζουν πολύ καλά  ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μπορεί να βγάλει συμπέρασμα και να διαμορφώσει άποψη για την εικόνα που βλέπει μπροστά του. Η εικόνα αυτή  διαμορφώνει αυτόματα μέσα  στον άνθρωπο υποσυνείδητες  σκέψεις και συμπεριφορές που τον οδηγούν στην υιοθέτηση συγκεκριμένης συμπεριφοράς, στάσης και απόφασης.  Στην ουσία ο συναισθηματικός του κόσμος κινεί την λογική του, η οποία στην συνέχεια έρχεται να ερμηνεύσει και να δικαιολογήσει την απόφασή του.

Αν είστε επιχειρηματίας προσπαθήστε να δείτε τον επαγγελματικό σας χώρο μέσα από την οπτική των πελατών σας χωρίς να εστιάζετε μόνο στις οικονομικές δαπάνες που απαιτούνται για την επένδυση αυτή.

Η ανακαίνιση ή η εικόνα του επαγγελματικού σας χώρου είναι απαραίτητη,  γιατί η επιχείρηση δείχνει ότι:

  1. Δεν έχει προβλήματα οικονομικής φύσης αλλά κινείται δραστήρια και επαγγελματικά
  2. Η επιχείρησή «ανανεώνεται» για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της.
  3. Ενδιαφέρεται για το εργασιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο κινούνται οι υπάλληλοι και οι πελάτες της
  4. Μεγιστοποιεί την αξία της στους πελάτες και  στους προμηθευτές της
  5. Διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές της
  6. Τονίζει την μοναδικότητά της και την ταυτότητά της
  7. Διορθώνει λάθη  του χώρου, που επηρεάζουν την παραγωγικότητά και την εργονομία
  8. Αυξάνει την αξία μεταπώλησής της
  9. Βρίσκει λύσεις και αντιδρά δυναμικά στην αγοραστική μελαγχολία των καιρών
  10. Γνωρίζει τον τρόπο βελτίωσης της διάθεσης του επαγγελματία και των στελεχών.

Μπορείς να επισκεφτείς το site της εταιρείας εδώ

Θεσσαλονίκη

Αδριανουπόλεως 35 Τ.K. 551 33, Καλαμαριά
Τ. +30 2310 314 222, +30 2310 780 018
F. +30 2310 780 016
email: info@sigmaoffice.gr

Αθήνα

Αναγεννήσεως 31 & Σερρών γωνία, Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ. 143 42
Τ. +30 210 27 200 11, +30 210 27 97 262
F. +30 210 27 200 19
email: info@sigmaoffice.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment