Εστιατόριο Στροφή στην Ακρόπολη

Η Στροφή είναι ένα από τα πιο ιστορικά εστιατόρια της Αθήνας. Στρώνει τα τραπέζια της από το 1975 στη σκιά του ιερού βράχου της Ακρόπολης, υπηρετώντας με γνώση και μεράκι τις γεύσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας.

1

 

Εμπιστευτείτε μας για τη φιλοξενία κάθε είδους εκδήλωσης. Ο πρώτος όροφος και η ταράτσα του εστιατορίου (χωρητικότητας 65 ατόμων & 110 ατόμων αντίστοιχα) με θέα την Ακρόπολη μπορεί να γίνουν το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση σας.

4

Η ιστορική τοποθεσία, το κτήριο του μεσοπολέμου, οι αυθεντικές γεύσεις και η άψογη εξυπηρέτηση είναι ο λόγος που σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδας και του εξωτερικού μας έχουν τιμήσει με την παρουσία τους.

2

Διέυθυνση: Ροβέρτου Γκάλι 25
Ώρες λειτουργίας: 12:00μμ – 01:00πμ.
Δευτέρα Κλειστά. Τ: 210 9214130

Δείτε περισσότερα

strofi.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment