Εσύ ήσουν.

Μου φάνηκε για μια στιγμή πως σε είδα. Πως μου χαμογελούσες πίσω από τα σύννεφα. Σαν να ήταν το χαμόγελο σου από αυτά τα»ξέρω τι περνάς θα σε βοηθήσω» Ησουν άραγε εσύ; Γιατί από τότε νιώθω αλλιώς. Νιώθω δυνατή. Πως μπορώ να τα αντιμετωπίσω όλα.

dark_clouds-wide

Όλο σκέφτομαι πως αν ήσουν εσύ εδώ , θα ήταν όλα αλλιώς. Αυτούς που ήθελα να τους μαλώσεις , θα τους μάλωνες και θα τους έλεγες να μη με πειράζουν. Θα ένιωθα ασφάλεια ακόμη κι αν τσακωνόμουν με κάποιον στην δουλειά…Αν ήσουν εδώ θα κοιτούσα τα χέρια σου , που από τις οικοδομές , που από όσο θυμάμαι ήταν γυμνασμένα και θα σκεφτόμουν από μέσα μου…δεν θα τολμήσει κάποιος να με πειράξει…θα του δείξει εκείνος.

 6b3a1a5d6837dc8418d4b63e0baf3603

Δεν είσαι όμως και με δεν έχω κανέναν να μαλώσει αυτούς που θέλω , δεν νιώθω ασφάλεια …εκτός αν εξαιρέσω κάποιες φορές που μου φαίνεται πως σε κοιτάω πίσω από τα σύννεφα και μου δίνεις αυτά «τα μπρατσωμένα μπράτσα στην ψυχή»  και δεν φοβάμαι κανέναν να «χτυπήσω» Εκείνες τις φορές νιώθω ιδιαίτερη , νιώθω πως δεν φοβάμαι κανέναν και πως μπορώ μόνη μου να χειριστώ τους πάντες και να τους κάνω να σκέφτονται πρώτα πριν μιλήσουν. Και αν δεν ζητούν συγνώμη για την συμπεριφορά τους μου αρέσει πιο πολύ γιατί τα μπράτσα της ψυχής μου μεγαλώνουν ακόμη πιο πολύ και το χαμόγελό σου που βλέπω πίσω από τα σύννεφα με κάνει να χαμογελώ και εγώ μπροστά τους γιατί ξέρω πως με φοβούνται…»μπράτσα» είναι αυτά άλλωστε….

 

media-cacheak2.pinimg.com

media-cacheak2.pinimg.com

Ένα πράγμα έμαθα από εσένα πολύ καλά και αυτό με κάνει να καμαρώνω ….δεν τσακωνόσουν , ειρωνευόσουν και αυτό κατάλαβα γιατί το έκανες… Τώρα που το κάνω και εγώ , (αν δεν μπορώ μπροστά τους και το κάνω από μέσα μου) γελάω πολύ και μου φεύγουν τα νεύρα. Για αυτό το έκανες άραγε δε ξέρω; Ένα ξέρω και μακάρι να με ακούς , μη αγχώνεσαι για εμένα, μπορώ μόνη μου και τους χειρίζομαι τους κακούς. Καλούς δεν τους κάνω, αλλά τους χειρίζομαι και με φοβούνται..γιατί έχω μπράτσα, τα δικά σου μπράτσα.

xx

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=Zri-LvApzu4′]

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.