Εξαφάνισε τα λευκά απλά και οικονομικά

H συχνή επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι στις μέρες μας πολυτέλεια και είναι δύσκολο να πηγαίνουμε κάθε δυο βδομάδες να βάφουμε τη ρίζα των μαλλιών μας.

 

i-n-f-i-n-i-t-y.tumblr.com

Για όσες δεν έχουν αυτή την άνεση υπάρχουν κάποια τρικς για να καθηστερίσουμε την επίσκεψη στο κομμωτήριο.

 

Η λύση μπορεί να μην είναι μόνιμη όσο μία βαφή στη ρίζα, είναι όμως εύκολη!

 

Αν συνηθίζεις να κάνεις χωρίστρα από μία συγκεκριμένη πλευρά, τότε τα μαλλιά σου έχουν πάρει τη συγκεκριμένη φορά με αποτέλεσμα σε εκείνο το σημείο να έχουν χάσει τον όγκο τους και τα λευκά να ξεχωρίζουν σαν … τη μύγα μες το γάλα. Άλλαξε χωρίστρα. Δοκίμασε να αλλάξεις πλευρά και θα δεις αμέσως πόσο λιγότερο θα φαίνεται η διαφορά.

Λούσε τα μαλλιά σου και φούσκωσέ τα με το πιστολάκι. Ο όγκος που θα δώσει στα μαλλιά σου ο αέρας θα τραβήξει το βλέμμα από τη ρίζα. Κράτησε το στυλ με ένα προϊόν φιξαρίσματος για πιο σίγουρο αποτέλεσμα.

Προτίμησε όταν κάνεις βαφή να κάνεις και κάποιες πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες. Έτσι μετά από 2 εβδομάδες δεν θα φαίνεται τόσο πολύ η ρίζα σου και θα μπορείς να πάρεις παράταση για το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο τουλάχιστον για άλλη μία.

Χρησιμοποίησε μία ειδική μάσκαρα για μαλλιά που υπάρχει στα καταστήματα καλλυντικών σε διάφορες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο αλλά είναι αρκετά ικανοποιητικό εάν έχεις σε μισή ώρα ένα ραντεβού και δεν θέλεις να αφήσεις τη ρίζα σου να σε προδώσει!

πηγή : www.thatslife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.