Το Facebook status που έφτασε το 1 εκατ. like…

by Christine Kitsati

….δεν είναι άλλο από την ανακοίνωση του γάμου του Mark Zuckerberg και της Priscilla Chan στο Facebook και τη σχετική φωτογραφία που συνοδεύει το status update του ιδρυτή του δημοφιλούς social network.

Λιγότερο από 2 μέρες μετά τη δημοσίευση, 1 εκατομμύριο άνθρωποι πάτησαν το «like» button στη δημοσίευση του «social» Mark, ενώ πάνω από 700 από αυτούς του «ευχήθηκαν» μέσω comment.

Για να σας δώσουμε μία ιδέα για το «πλήθος» των likes, το αποχαιρετιστήριο σημείωμα του Mark Zuckerberg στον Steve Jobs –που ήταν και το πιο δημοφιλές post του έως τώρα- είχε συγκεντρώσει 580.000 likes.

Αξίζει να σημειώσουμε, τέλος, ότι το αντίστοιχο post της Priscilla Chan για την ανακοίνωση του γάμου τους στην προσωπική της σελίδα έχει συγκεντρώσει μόλις 58.000 likes. Για να δείτε τι αδικίες κρύβει αυτή η ζωή…

πηγή thenextweb.com
Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.