Αγαπημένη φασολάδα με λουκάνικο!

Πωπω τι θυμηθήκαμε τώρα… Κρύο, χειμώνας, τζάκι στο χωριό και αγαπημένη φασολάδα με χωριάτικο λουκάνικο…

 

Υλικά που θα χρειαστούμε

1 σακουλάκι φασόλια μέτρια

1 κουταλιά της σούπας πελτέ

1 λουκάνικο χωριάτικο

μπούκοβο

αλάτι

1 μεγάλο κρεμμύδι

 

Εκτέλεση

Αφήνουμε τα φασόλια σε νερό για 12 ώρες να μαλακώσουν. Τα βράζουμε για 5 λεπτά και τα σουρώνουμε. Στην ίδια κατσαρόλα σωτάρουμε τον πελτέ και με ένα κουτάλι τον βγάζουμε έξω σε ένα μπολάκι. Στην ίδια κατσαρόλα σωτάρουμε το λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες για λίγο μέχρι να πάρει χρώμα.

Στη συνέχεια βγάζουμε και το λουκάνικο στην άκρη. Προσθέτουμε ελάχιστο λάδι και σωτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει και στην συνέχεια βάζουμε τα φασόλια χωρίς να ανακατέψουμε για 5 λεπτά σε σιγανή φωτιά.

Προσθέτουμε νερό να καλυφθούν τα φασόλια και τον πελτέ, το αλάτι και το μπούκοβο και τα αφήνουμε να βράσουν για  1 με  1μιση ώρα. 20 λεπτά πριν βγάλουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το λουκάνικο να βράσει μαζί με τη φασολάδα.

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment