Φιλανθρωπικό Bazaar της Δέσποινας Βανδή

Η τραγουδίστρια έχει αποδείξει πολλές φορές την ευαισθησία της για κοινωνικά θέματα. Αυτή τη φορά πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει φιλανθρωπικό bazaar, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων.

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Δέσποινα Βανδή πήρε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει κόσμο για να βοηθήσουν μαζί, τις άπορες οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

« Στις 9 Δεκεμβρίου στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Avenue σας περιμένω σε ένα μεγάλο bazaar τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία. Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία βοηθάνε άπορες οικογένειες. Δικαιούχοι είναι 200 οικογένειες – περίπου 1000 άνθρωποι- οι οποίες ορίζονται από τους εκάστοτε Δήμους. Οι οικογένειες αυτές αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και το εισόδημα τους είναι ελάχιστο έως μηδενικό. Θα ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι.», ανέφερε στο κάλεσμά της η γνωστή τραγουδίστρια.

πηγή : faysbook.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.