Φιληθείτε …κάνει καλό…

To φιλί είναι ένδειξη τρυφερότητας, έρωτα και διέγερσης. Ένα κακό φιλί μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Ένα καλό φιλί όμως μπορεί να κάνει περισσότερα απ’ οσα είχατε ποτέ φανταστεί.

-Είναι γεγονός πως το φιλί συμβάλλει στη μείωση της αποσύνθεσης δοντιών καθώς παράγεται περισσότερο σάλιο, το οποίο και καθαρίζει το στόμα.

tumblr.com

-Επίσης, το φιλί προστατεύει από την είσοδο βλαβερών βακτηριδίων στο στόμα μας. Υπολογίζεται ότι πέντε εκατομμύρια βακτηρίδια ανταλλάσσονται μεταξύ των συντρόφων σε ένα παθιασμένο φιλί, που όμως δημιουργούν αντισώματα στον οργανισμό μας.

-Το φιλί μπορεί να απελευθερώσει ορμόνες που μειώνουν το στρες, μειώνουν την πίεση και μας κάνει να αισθανόμαστε νεότεροι.

-Με ένα λεπτό φιλιού καταναλώνουμε 26 θερμίδες. Χρησιμοποιούμε μόνο δύο μύες για να δώσουμε ένα στιγμιαίο φιλί και όλους τους μύες του προσώπου σου κατά τη διάρκεια ενός παθιασμένου φιλιού.

-Ο εγκέφαλος χρησιμοποιεί ειδικά νεύρα προκειμένου να συναντιούνται τα χείλη δύο ατόμων στο σκοτάδι.

-Οι άνθρωποι που φιλούν το σύντροφο τους αρρωσταίνουν λιγότερο στην εργασία τους, παθαίνουν λιγότερα ατυχήματα με το αυτοκίνητο και ζουν περίπου πέντε χρόνια περισσότερο.

πηγή thatslife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.