Φωτεινά υφάσματα? Αμέ!

Μέχρι τώρα είχαμε ακούσει για διαφόρων ειδών υφάσματα αλλά για υφάσματα που στο σκοτάδι δίνουν μια άλλη διαφορετική πνοή δεν είχαμε ακούσει..

lumi1

Ο λόγος για την Γαλλική εταιρεία Lumigram η οποία δίνει φως στα υφάσματα της. Σε μαξιλάρια , κουρτίνες, σκεπάσματα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς ή και να παραγγείλεις. Το φως μεταδίδεται μέσω σύνδεσης στη πρίζα και η εταιρεία υποστηρίζει πως μπορεί κάποιος να πλύνει κανονικά τα υφάσματα στο πλυντήριο όμως απαγορευτικό είναι να τα σιδερώσεις.

lumi2

lumi3

 

Η τιμή βέβαια για κάποιους ίσως είναι λίγο απαγορευτική τέτοιες μέρες αφού ακόμη και μικρά κομμάτια υφάσματος κοστίζουν αρκετά ευρώ. Η εταιρεία έχει προχωρήσει και σε κατασκευή ιδιαίτερων tshirt και ρούχων που θα … φωτίσουν πολύ…

lumi4

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.