Ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης από τα Frederik Bikes

Τι θα λέγατε για ένα ποδήλατο που θα σου έδινε την αυτονομία να ποδηλατείς στην πόλη χωρίς ιδιαίτερη κούραση και χωρίς να χρειάζεται να κάνεις πετάλι σε αρκετές περιπτώσεις? Πραγματικά αξίζει ειδικά για μεγαλύτερους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τις βόλτες τους χωρίς ιδιαίτερη κούραση.

photo via futura-hellas.gr

photo via futura-hellas.gr

 

Το futura Roma είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης με μπαταρία 36V, 10Ah Lithium-Ion και μοτέρ 250W, με αυτονομία 50km (e-bike mode), 60km (ped-elec mode), μέγιστη ταχύτητα 25km/h και πλήρη φόρτιση σε 4-6 ώρες. Με σκελετό αλουμινίου 6061, ανάρτηση εμπρόσθια και στην τίζα της σέλας, φρένα Tektro και κεντρικό σταντ για καλύτερη στήριξη του ποδηλάτου. Διαθέτει όργανο ένδειξης της κατάστασης της μπαταρίας στο τιμόνι και επάνω στην μπαταρία και διακόπτη ενεργοποίησης των φώτων και της ηλεκτρικής υποβοήθησης. Η ηλεκτρική υποβοήθηση λειτουργεί σε 3 διαφορετικές σκάλες «high», «medium» και «low». Βάρος 24kg

Μπορείτε να το βρείτε τώρα στα Frederik bikes στα 990,00 ευρώ προσφορά από 1200!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.