Γάμος και βάφτιση την ίδια μέρα

Είναι γεγονός πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής , οι υποχρεώσεις ακόμη και οικονομικοί λόγοι κάνουν πολλά ζευγάρια να κάνουν γάμο και βάφτιση την ίδια μέρα. Πολλές φορές ο γάμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα και στον ερχομό ενός παιδιού αποφασίζουν να το κάνουν δύο σε ένα!

Τι έχουμε να σας συμβουλέψουμε εμείς αν θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο. Σίγουρα αν ακολουθήσετε αυτόν το δρόμο θα γλυτώσετε αρκετά χρήματα αλλά δεν παύει να είναι μεγαλύτερος ο όγκος των πραγμάτων που θα πρέπει να αγοράσετε. Άρα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές σας και να προσέχετε πολύ τις λεπτομέρειες γιατί μπορεί να κάνετε πολύ εύκολα λάθη και παραλείψεις.

Επιλογή μεγάλης εκκλησίας γιατί πιθανόν οι καλεσμένοι θα είναι περισσότεροι από ότι αρχικά είχατε υπολογίσει. Επίσης επειδή το μυστήριο θα είναι μεγαλύτερο επιβάλετε να έχετε κάτι δροσιστικό για τους καλεσμένους σας.

Άνετα ρούχα και άνετο νυφικό για να αντέξετε τις πολλές ώρες. Ιδανική επιλογή θα ήταν για την νύφη να έχει ένα δεύτερο λιτό φόρεμα για μετά τα μυστήρια.

Προφανώς θα υπάρχουν και αρκετά μικρά παιδιά λόγω του μυστηρίου της βάπτισης. Οπότε επιλέξτε απογευματινές ή μεσημεριανές ώρες για να τους δώσουμε την ευκαιρία να παίξουν άνετα. Φροντίστε στο τραπέζι να υπάρχει ειδικός διαμορφωμένος χώρος για να παίξουν.

Παιδικό μενού εκτός από τα φαγητά των ενηλίκων. Εδώ να τονίσουμε πως θα πρέπει να υπάρχουν μικρά γευματακια και για τα παιδάκια που να μη ταλαιπωρήσουν τους γονείς στο τάισμα.

Αν προσέξουμε όλες αυτές τις λεπτομέρειες τότε σίγουρα θα έχουμε έναν τέλειο γάμο και βάπτιση την ίδια μέρα!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment