ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

 Σάββατο 23 Μαρτίου 2013. Ένα δείπνο για να δώσουμε Ζωή στη μικρή Ζωή! Μακριά από κάθε πηγή φωτός, κινητοποιούμε όλες μας τις αισθήσεις!

581762_10200173190184813_1097889468_n

Το νεανικό κοινωνικοπολιτικό blog «ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ» (meallamatia.blogspot.com), σας προσκαλεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013, σ’ ένα γεύμα διαφορετικό από τα άλλα!

Στις 21:00 στο Κέντρο Διασκεδάσεως «Γοργόνα» (Δωδεκανήσου 20, Νέα Χαλκηδόνα), μαζευόμαστε να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε, κλείνοντας τα φώρα και αφήνοντας την όρασή μας έξω από το μαγαζί, σ’ ένα δείπνο στο σκοτάδι όπου θα σερβίρουν άτομα με προβλήματα όρασης και εκπαιδευμένοι εθελοντές!

 

Μετά το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, αυτή η δράση ευαισθητοποίησης έρχεται και στην Αθήνα, βασισμένη σε Ευρωπαϊκά πρότυπα, με στόχο όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τη Διαφορετικότητα.

 

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στη μικρή Ζωή Παρμακλή, η οποία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2011 με μια μορφή σπάνιας καρδιοπάθειας, που δεν την επιτρέπει να αναπτυχθεί και να ζήσει όπως τα άλλα παιδιά. Για να μπορέσει να συμμετέχει σε όλες τις χαρές της ζωής, πρέπει να συγκεντρωθεί το ποσό των 60.000€ για να φύγει στο εξωτερικό, όπου θα τη χειρουργήσει ο «Φύλακας-Άγγελος» των άρρωστων και άπορων παιδιών του πλανήτη, ο παιδοκαρδιοχειρούργος, Διευθυντής του Τμήματος Καρδιάς – Αγγείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Γενεύης και ιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Coeurs pour tous – Καρδιές για όλους», κ. Αυξέντιος Καλαγκός.

12148_10200156920458080_40352850_n

Το «Με Άλλα Μάτια» έχει επιβεβαιώσει, διασταυρώνοντας όλα τα στοιχεία, την αλήθεια της υπόθεσης και στηρίζει με αυτή την εκδήλωση τον αγώνα ζωής της μικρής Ζωής.

Ελάτε να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία, βλέποντας για μια βραδιά »Με Άλλα Μάτια»!

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί από πριν τις προσκλήσεις τους, διότι δε θα διατίθενται στο εστιατόριο το βράδυ του δείπνου.

Τιμή Πρόσκλησης: 17 Ευρώ με πλήρες μενού και απεριόριστα κρασί – μπύρες – αναψυκτικά.

Το μαγαζί διαθέτει Parking.

Για να προμηθευτείτε προσκλήσεις, μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο meallamatia@gmail.com, γράφοντάς μας το Ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και για πόσα άτομα κάνετε κράτηση.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.