Πετάς τον τοματοχυμό που έμεινε?

Συνήθως ένα ολόκληρο κουτί συμπυκνωμένου χυμού ντομάτας είναι πολύ για να το χρησιμοποιήσεις σε μια και μόνη συνταγή λαχταριστής μακαρονάδας ή κοκκινιστού. Τι μπορείς να κάνεις; Αν δεν ετοιμάσεις κάποια συνταγή με σάλτσα ντομάτας μέσα στις επόμενες 3 ημέρες μπορείς να βάλεις το χυμό στην κατάψυξη.

Πάρε χαρτί κουζίνα-λαδόκολλα και βάλε μερικές κουταλιές από το συμπυκνωμένο χυμό. Σκέπασε το με άλλο ένα κομμάτι χαρτί και βάλε το στην κατάψυξη. Έτσι θα έχεις μερίδες τοματοχυμού για κάθε «κόκκινη» συνταγή σου, ανά πάσα στιγμή! Όταν παγώσει, δεν έχει παρά να αφαιρέσεις τα κομμάτια χαρτί και να αποθηκεύσεις τον χυμό σε σακουλάκια.

Ένα άλλο κόλπο είναι να βάζεις χυμό ντομάτας (ιδιαίτερα για προϊόντα που δεν είναι πολύ συμπυκνωμένα) σε παγωθήκες. Για να έχεις όποτε το χρειαστείς ντοματένια παγάκια για τη συνταγή σου!

πηγή :tlife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.