Για όλα φταίνε οι ορμόνες

Από έναν ολόκληρο μήνα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου, μόνο τη μία εβδομάδα του.Την πρώτη εβδομάδα του μήνα «περιμένω», την δεύτερη είμαι αδιάθετη, την τρίτη έχω ωορρηξία , άρα… μόνο μία εβδομάδα οι ορμόνες μου μπορούν να σε παρακολουθήσουν. Δεν είμαι μόνο εγώ έτσι, το καταλαβαίνετε, αλλά δεν είναι σωστό να εκθέτω τον κύκλο όλων των γυναικών…

Οι άντρες λοιπόν, πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι θέμα παραξενιάς αλλά ορμονών η γκρίνια μας και όλα τα υπόλοιπα που τους ενοχλούν. Είμαστε έτσι κατασκευασμένες.

Μερικές γυναίκες είναι σαν να έχουν μόνιμη ωορρηξία και τις ορέξεις τους να δείχνουν το σώμα τους γυμνό για τη διαφήμιση ενός γιαουρτιού, τις θεωρούν λογικές .Από την άλλη εγώ που βγάζω την καλύτερή μου φωτογραφία για να την βάλω στο face book με πόζα και λάγνο βλέμμα, χωρίς να είναι το επάγγελμά μου κι όλας, είναι καλύτερο; Κοροϊδεύουμε τις σταρ της showbiz πως είναι ψώνια και εμείς βαφόμαστε και φωτογραφιζόμαστε μόνες μας στον καθρέφτη του μπάνιου μας.Τα έχουν παίξει οι ορμόνες μας. Στην εβδομάδα της ωορρηξίας συμβαίνει και το άλλο, κάτι παθαίνει η τσουπωτή και βάζει μπουστάκι και η κοπέλα που δεν έχει στήθος εκείνη την εβδομάδα αποφασίζει να βάλει. Την τελευταία μέρα της δε, μπερδεύεται και την πέφτει μόνη της στους άντρες, τους ρωτάει τι κάνουν το βράδυ και τους ανακοινώνει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν την άλλη μέρα γυρίσουν στην μόνιμη σχέση τους,στο τέλος της νύχτας τους δίνει και ένα δωράκι.

imgfave.com

Με αυτά και με εκείνα φεύγει το Σ/Κ και έρχεται η εβδομάδα που περιμένουμε να «έρθουν οι Ρώσοι» ακόμα και αυτή τη βλακεία πρέπει να τη σκέφτηκε κάποια την εβδομάδα της ωορρηξίας της. Ακούς εκεί ..Ρώσοι; τι φαντασίωση να είχε; Την εβδομάδα εκείνη πρέπει να της λες πάντα πως έχει δίκιο αλλά όχι πολλές φορές, γιατί καταλαβαίνει ότι την κοροϊδεύεις και έχει νεύρα. Την εβδομάδα εκείνη θέλει να είσαι στο μυαλό της. Αλλά μη της το πεις , θα έχει νεύρα. Μη τη ρωτήσεις ποτέ τι έχει. Θα σου απαντήσει. Θα βρει να σου απαντήσει, με νεύρα. Την εβδομάδα εκείνη ,την πειράζει που ο «έτσι» έχει μόνιμη σχέση και τον λέει γουρούνι , μαζί με όλους τους άλλους άντρες και τους συναδέλφους της. Την εβδομάδα εκείνη ,όλες οι φίλες της είναι ζηλιάρες ,χοντρές, άσχημες και θέλουν το κακό της. Οι άνθρωποι που είναι στο ίδιο γραφείο εκείνη την εβδομάδα….την ανταγωνίζονται και θέλουν να της πάρουν την θέση. Την όποια θέση , δεν έχει σημασία.

sophisticated. chic.

Την εβδομάδα που εν τέλει αδιαθετεί, εκεί πιστεύω πως δε γελάει κανείς. Αν δεν την πάρει κάποιος μακριά από ανθρώπους, καταστρέφονται οι οικογενειακοί δεσμοί γύρω της, παίζει να χωρίσει με τον καλό της, παίζει ο καλός της να βρει μία άλλη που θα είναι στην ωορρηξία της, και η πολυκατοικία που μένει , θα υποφέρει από τα καμώματά της. Η γυναίκα εκείνες τις μέρες έχει το βλέμμα της Candy-Candy και κλαίει για πλάκα. ΜΗ πιστέψετε ούτε για μια στιγμή πως κάνατε κάτι κακό. ΜΗ τολμήσετε όμως και δε της ζητήσετε συγγνώμη.

erichaney.wordpress.com

Είναι εκείνες οι μέρες που φταις δε φταις , φταις. Αν λέω αν , την αγνοήσετε να μη σας κάνει εντύπωση, αν το μωρό σας βρεθεί σε καλάθι στον γείτονα , η μητέρα σας πάθει κάτι , και ο συνάδελφος της απολυθεί, γιατί τότε της ήρθε να τον καρφώσει που αργεί πέντε λεπτά. Εκείνες τις μέρες όλος ο κόσμος είναι εναντίον της. Έχει πολλά νεύρα λέμε και αν με ύφος τη ρωτήσετε «περίοδο έχεις?» θα είστε παρατηρητές μιας καταστροφής.

Εκείνη την εβδομάδα νομίζω παίρνουν τις αποφάσεις της χώρας μας , οι γυναίκες υπουργοί.

i5.tagstat.com

Όταν περνάει και αυτό , είμαστε στην κανονική μας εβδομάδα..σε εκείνη που μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Λέμε στους άντρες μας, να μη μιλάνε άσχημα εκείνοι, για τις φίλες μας, άσχετα αν εμείς τους έχουμε δώσει το δικαίωμα. Λέμε ακριβώς τα αντίθετα από ότι λέγαμε τις προηγούμενες μέρες και το μυαλό μας μάλλον δε παράγει άλλο αυτή την ουσία που ότι και να μας λένε εμείς το παίρνουμε διαφορετικά. Τον συνάδελφο που καρφώσαμε βέβαια, ε, παράπλευρη απώλεια. Αν βέβαια μας θυμίσει κάποιος τι λέγαμε πριν μερικές ημέρες? Θα απαντήσουμε με τα φρύδια μας κοντά στα μαλλιά μας πως «άλλο εννοούσαμε.»

goodhousekeeping.com

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο άντρας να κουνάει το κεφάλι του πάνω κάτω και του βγαίνει από το στόμα του ένα σιγανό «ουφ.» Ελπίζω να είναι σιγανό, γιατί δε θα το ξεχάσει την εβδομάδα που «περιμένει.»

Οι φίλες μας μόνο μας καταλαβαίνουν απόλυτα και θα συμφωνήσουν μαζί μας , σε ότι πούμε, αλλάξουμε και διαφοροποιήσουμε. Άλλωστε μας συνδέει αυτό το ορμονικό ,για αυτό και ακούς συχνά το «έχεις δίκιο αγαπητή μου.»

Τα χρόνια περνάνε και αυτά όλα σταματάνε για να έρθει η φίλη μας η κλιμακτήριος , την οποία άμα την γκουγκλάρεις , θα μπεις σε ένα site ιατρικό, το οποίο θα σου λέει «πως είναι μία περίοδος η οποία η γυναίκα θα σου παρουσιάζει ορμονικές ανωμαλίες» Σε αυτό δε θα σχολιάσω τίποτα. Τα λέει μόνη της η επιστήμη.

Εκεί όμως που δε κρατιέμαι είναι η περίοδος της εμμηνόπαυσης ….εκεί θα πω Παναγία μου, μακάρι να φορούσε στα νιάτα της μίνι γιατί αυτό που ξεμωραίνονται οι γυναίκες στα 50 τους και μιλάνε ναζιάρικα , αντιγράφοντας την Σαπουντζάκη, είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να το βλέπω.

Όπως καταλαβαίνετε, για να έχω την ψυχραιμία να τα βάζω όλα τα παραπάνω σε μία τάξη χωρίς εγώ η ίδια να παρεξηγηθώ, διανύω την εβδομάδα την «κανονική» μου. Στην επόμενη θα έχω νεύρα και θα εύχομαι να κατέβει αυτό το κείμενο για να λέω ακριβώς τα αντίθετα.

kevincase.com

Άντρες λυπηθείτε μας είναι ορμονικό το θέμα. Γκουγκλάρετέ το να το διαπιστώσετε.

Υ.Γ. Αααα παραλίγο να το ξεχάσω, γκουκλάρετε και την αντρική κλιμακτήριο είναι τότε που εσείς την πέφτετε στην εικοσάρα , λίγο πριν κλείσετε τα 60 και φεύγετε με την ρωσίδα , η οποία σας τρώει την σύνταξη αλλά εσείς νομίζετε ότι είστε ο Michael Douglas . Καλύτερα κρατιέται η Ζωζώ. Ορίστε μας.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.