Γιατί μίσησαν την Νάταλι Πόρτμαν?

Μπορεί να είναι μία από τις πιο γλυκές και ευγενικές παρουσίες του Hollywood αλλά όπως όλα δείχνουν τα φαινόμενα απατούν! Ο λόγος για τη Natalie Portman η οποία από όμορφη και χαμηλών τόνων ηθοποιό έχει μετατραπεί σε πρώτης τάξεως bitch η οποία τα βάζει με συναδέλφους!

images

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Natalie εκτός από την υποκριτική αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και στην παραγωγή ξεκινώντας με την ταινία Jane Got a Gun, concept στο οποίο πίστευε πολύ! Υπολόγισε όμως χωρίς τον ξενοδόχο και στην προκειμένη χωρίς την αγανάκτιση των συμπρωταγωνιστών της οι οποίοι εγκαταλείπουν το καστ ο ένας μετά τον άλλο! Πρώτος στη λίστα ο Michael Fassbender, ακολούθησε ο Jude Law και συνέχισαν την λαμπρή πορεία οι Bradley Cooper και Jake Gyllenhaal στους οποίους προτάθηκαν οι ρόλοι των προηγούμενων και φυσικά αρνήθηκαν! Εκτός φυσικά από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, το μεγάλο αντίο είπε και η σκηνοθέτις Lynne Ramsey! Αν αναρωτιέστε γιατί ο ένας μετά τον άλλο άφησαν στα κρύα του λουτρού τη Natalie η απάντηση έρχεται εκ των… έσω!

natalie-portman-natalie-portman-5421815-500-375

«Η Natalie από τότε που ανέλαβε την παραγωγή της ταινίας είναι ανυπόφορη. Είναι αυταρχική, προσβάλει τους συναδέλφους της ενώ έκανε και μερικούς να κλάψουν! Όλοι καταλαβαίνουν ότι η παραγωγή έχει ευθύνες και άγχος αλλά η απαράδεκτη συμπεριφορά της δεν δικαιολογείται», λέει άτομο του περιβάλλοντος.

Πηγή: queen.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.