Γιατί να τον παντρευτείς χειμώνα?

Η αλήθεια είναι πως ο χειμώνας είναι η εποχή που γίνονται οι λιγότεροι γάμοι. Θέλεις λίγο ο καιρός, το κρύο και η βροχή, θέλεις λίγο ότι δεν υπάρχει αυτή η ελευθερία των διακοπών κάτι περιέργο συμβαίνει που δεν προτείνεις στον καλό σου να παντρευτείτε χειμώνα!

Υπάρχουν βέβαια ορισμένα επιχειρήματα που σίγουρα θα σε βοηθήσουν και θα καταφέρουν να τον πείσεις!

Τον χειμώνα με το κρύο, οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά, ανοίγονται πιο εύκολα συζητήσεις και παίρνονται πιο εύκολα οι αποφάσεις.

Ένα σημαντικό επιχείρημα να του πεις είναι ότι σαφώς το χειμώνα ο γάμος θα κοστίσει πολύ πιο φθηνά από ότι αν τον έκανες καλοκαίρι.

θα βρείτε πολύ πιο εύκολα την ημερομηνία που θέλετε, είτε για την εκκλησία είτε για το κτήμα αν τελικά καταλήξετε εκεί.

θα είστε πιο in to budget όσον αφορά την προσέλευση των καλεσμένων σας αφού το χειμώνα είναι πιο έυκολή εποχή. Όσοι έχουμε παντρευτεί καλοκαίρι ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει να κυνηγάς τους καλεσμένους μέχρι τελευταία στιγμή αν θα έρθουν ή αν θα πάνε διακοπές.

Επιτέλους στοχεύστε στη διαφορετικότητα! Όταν όλοι οι νιόπαντροι βγάζουν φωτογραφίες στην αμμουδία και μέσα στη θάλασσα εσείς βγάλτε τες ξαπλωμένοι στα χιόνια κάτω από τα έλατα!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment