Γιόγκα για Βρέφη..

Εννέα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε φέτος το Εργαστήρι του Θεάτρου Πόρτα – Ξένια Καλογεροπούλου, το οποίο διευθύνει η εκπαιδευτικός θεάτρου, Πέγκυ Στεφανίδου-Τσιτσιρίκο και είναι πάντα εδώ για να αφουγκράζεται τις στιγμές και να προσφέρει σε όλους τους μεγάλους και τα παιδιά προγράμματα που τα αφορούν με σεβασμό και ενδιαφέρον προς τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα πιστεύω τους.

316387_292909120814432_1290121006_n-1357120352

photo via elamazi.gr

 

 

Πρόγραμμα για βρέφη:
Μασάζ και Γιόγκα για μωρά (από 40 ημερών) και τις μαμάδες τους. Κύκλος για νέες μητέρες από τη Florence Lalanne
infant massage & baby yoga instructor.
Δύο «ακριβείς χάρτες» γίνονται οι οδηγοί αυτών των συναντήσεων που θα καθοδηγούν πιστά στις ανάγκες του μωρού: το βρεφικό μασάζ και η βρεφική γιόγκα.

Από τις συναντήσεις δεν λείπουν «θέματα», όπως η φροντίδα, ο θηλασμός και η διατροφή, το κλάμα, ο ύπνος (και πως το μασάζ επιδρά καταλυτικά σε αυτά), η κίνηση, η εξερεύνηση, το παιχνίδι και τα «ερεθίσματα», η χαλάρωση (και πως η βρεφική γιόγκα προσφέρει το κατάλληλο μέσο) καθώς και μια πιο σύνθετη πληροφόρηση γύρω από την ανάπτυξη και τις ανάγκες των βρεφών που διευρύνουν τις αντιλήψεις και τις επιλογές των γονιών. Αφορμή για συζήτηση και σκέψη δίνεται συχνά και μέσα από κατάλληλα επιλεγμένα κείμενα.

Εργαστήρι θεάτρου Πόρτα – Ξένια Καλογεροπούλου > Κέντρο Αθήνας

Διεύθυνση: Μελίνας Μερκούρη 54 Τηλέφωνο: 2103249829       Σάββατο: 11:30 με 13:30

Κόστος: 200€

Τα μέλη των οικογενειών που συμμετέχουν κατά την ίδια σχολική χρονιά σε κάποιο οκτάμηνο πρόγραμμα -παιδιών ή ενηλίκων- θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10% για τη φοίτηση οποιουδήποτε μέλους τους σε δίμηνα εργαστήρια.

Πηγη artandlife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.