ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ!!!

 Τώρα που μπαίνει η άνοιξη και ο ήλιος κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία του,δεν σας έρχεται η όρεξη για αγορά καινούργιων γυαλιών ηλίου?? Είναι πιθανό,να έχουμε ήδη αρκετά  ζευγαράκια στο συρτάρι,αλλά η fashionista μέσα μας επαγρυπνεί και απαιτεί!! Εμείς σας ενημερώνουμε για τις τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού 2012 και στο χέρι σας είναι να ξετρυπώσετε παλιά γυαλιά ηλίου σας ή να ξεχυθείτε στα μαγαζιά για το καινούργιο ζευγαράκι που
θα πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες του καλοκαιριού!!!   Η κυρίαρχη τάση για φέτος προτείνει ολοστρόγγυλα μεγάλα γυαλιά σε οποιοδήποτε χρώμα. 
Είναι αλήθεια ότι το στρογγυλό σχήμα δεν είναι και το πιο κολακευτικό για τα περισσότερα
σχήματα προσώπου αλλά αν εστιάσετε σε μεγάλα μεγέθη φακών,είναι πιο πιθανό να βρείτε αυτο
που σας ταιριάζει.
 Ο τετράγωνος σκελετός κάνει και πάλι την εμφάνιση του,ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα και
φέτος “σηκώνει” πολλές ιδιομορφίες στους βραχίονες του!
 Οι σκελετοί που εμπνέονται από την δεκαετία του ’60 και λανσάρονται με μια πιο φρέσκια νότα  ειναι το “must” της σαιζόν. Η γνωστή μας “πεταλούδα”,επανέρχεται σε όλα τα μεγέθη και χρώματα και ταιριάζει απόλυτα με τις τασεις “flower power”και”pastels”
Αν πάλι δυσκολεύεστε να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για αγορά καινούργιων γυαλιών, επαναφέρετε στο προσκήνιο αυτά παλιότερων σαιζόν αρκεί να είναι ….φουλ στο χρώμα!!!
Τέλος,μην ξεχνάτε ότι όπως σε όλους τους τομείς ,έτσι και στην μόδα κάποια πράγματα είναι διαχρονικά.Έτσι γυαλιά όπως τα aviator,τα wayfarer,τα jackie o κ.α είναι πάντα μοδάτα και εντυπωσιακά!!
by Ευγενία Ζήντρου
Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.