Γυμναστήριο cosmos fitness club

Το γυμναστήριο cosmos fitness club, βρίσκεται στη Δάφνη, 500 μ. από το μετρό του Νέου Κόσμου. Το γυμναστήριο διαθέτει αίθουσα με μηχανήματα για μυική ενδύναμωση, διαδρόμους, ποδήλατα και ελλειπτικά για βελτίωση της φυσικής κατάστασης, μια μεγάλη αίθουσα για ομαδικά προγράμματα όπως πιλάτες, γιόγκα.

Ad

 

Στα ομαδικά προγράμματα περιλαμβάνονται και τα προγράμματα της παγκόσμιας εταιρείας les mills, που είναι προ-χορογραφημένα και είναι παγκοσμίως γνωστά για την ποιότητα τους.

Το γυμναστήριο διαθέτει επίσης studio pilates (reformer, tower, wuda) και τα εξαιρετικά θεραπευτικά προγράμματα GYROTONIC και GYROKINESIS.

Στο χώρο μας θα βρείτε πλατφόρμα δόνησης (power plate) και το πολύ αποτελεσματικό μηχάνημα λιπόλυσης (infrared therm lipolisis) στο οποίο περπατάτε 29 λεπτά και καταναλώνετε θερμίδες, σαν να έχετε περπατήσει 4,5 ώρες!!!

Το προσωπικό μας είναι πτυχιούχοι γυμναστές , άριστα εκπαιδευμένοι και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να επιτύχετε με ασφαλή τρόπο, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

73ea4e844391a93adbeb937d2effd27d

Και επειδή το κείμενο το έγραψε η ομάδα του γυμναστηρίου και είναι μετριόφρων, να συμπληρώσουμε εμείς πως οι άνθρωποι που εργάζονται στο cosmos, το παίρνουν πολύ προσωπικά το σώμα σου και την υγεία του. Όταν κατορθώνουν να σε κάνουν όπως επιθυμείς δημοσιεύουν στην προσωπική τους σελίδα την επιτυχία τους…. Το σώμα σου είναι δουλειά τους και την δουλειά τους την λατρεύουν. Μία προσωπική εμπειρία , θα σας πείσει.

Η σελίδα τους στο facebook εδώ!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.