Γυναικεία ποδήλατα..

..η αλλιώς ποδήλατο δώρο στη γυναίκα σου… Εδώ που τα λέμε οι καιροί είναι δύσκολοι και η βενζίνη ακριβή.Επίσης ένα αόρατο χέρι μιζέριας μας κοπανά στο σβέρκο και μας έχει καθηλώσει πάνω στον καναπέ σε όλες τις στάσεις. Μέχρι εδώ. Καιρός είναι να ξεκινήσουμε πετάλι και να αφήσουμε τις μεμψιμοιρίες και όλα τα κατάλοιπα. Επίσης να σφίξουν λίγο οι….

Ποδήλατο boulevard από urbanbikes.gr στα 320 ευρώ

Ψάξαμε για σας σε όλο το internet και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο όμορφα και οικονομικά ποδήλατα αλλά και με vintage style σε όλο τους το μεγαλείο!

EXPEDITION SPORT από tsirikosbikes.gr στα 460 ευρώ

Bottecchia από sarikosbikes.gr στα 360 ευρώ

cross alissa από premiumbikes.gr στα 185 ευρώ

dema lugo από podilato.eu στα 215 ευρώ

LOMBARDO VISOKE από kefalasbikes.gr στα 280 ευρώ

laguna από intersport στα 289 ευρώ

Lombardo Rimini από bikeme.gr στα 360 ευρώ

Αυτά προς το παρών.. βέβαια το να γράφεις για γυναικεία ποδήλατα σε ένα site και να είσαι άντρας αυτομάτως επιβεβαιώνεις στη γυναίκα σου πως πρέπει να διαλέξεις ένα και για αυτήν.. Όποτε κάπου εδώ θα σας αφήσω γιατί πρέπει να διαλέξω ένα για εκείνη.. ή μήπως για μένα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.