Η απόφαση της Αντζελίνας Τζολί που σοκάρει.

Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη η απόφαση της Ατζελίνας Τζολί να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή για να προσπαθήσει να αποφύγει να νοσήσει από καρκίνο του μαστού στο μέλλον. Η διάσημη ηθοποιός και μητέρα 6 παιδιών με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Times εξήγησε τους λόγους που πήρε τη συγκλονιστική αυτή απόφαση. Η Αντζελίνα Τζολί, το παγκόσμιο σύμβολο του σεξ, έχασε τη μητέρα της σε ηλικία 56 ετών απο καρκίνο του μαστού. Η εμπειρία της αυτή την οδήγησε να κάνει μια εξέταση που έδειξε υψηλό ποσοστό ικανό για να νοσήσει σίγουρα στο μέλλον. Η όλη διαδικασία ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο και ολοκληρώθηκε, μετά από τουλάχιστον 3 επεμβάσεις, πριν λίγες μέρες. Το κείμενο που ακολουθεί είναι το άρθρο της που δημοσιεύτηκε:

angelina-jolie-eye-makeup

 

«Αφού έμαθα ότι αυτή ήταν η πραγματικότητα, αποφάσισα να είμαι προνοητική και να ελαχιστοποιήσω τον κίνδυνο όσο μπορούσα…
Η απόφαση της μαστεκτομής δεν ήταν εύκολη. Αλλά είμαι χαρούμενη που την πήρα. Τώρα μπορώ να πω στα παιδιά μου ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται μην με χάσουν από καρκίνο του μαστού» Μεταξύ άλλων υπογράμμισε τον λόγο που αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει γράφοντας ένα τέτοιο άρθρο: «Ελπίζω πως κάθε γυναίκα που θα το διαβάσει αυτό να καταλάβει ότι έχει επιλογές, ειδικά οι γυναίκες με οικογενειακό ιστορικό καρκίνων μαστού και ωοθηκών καλό θα ήταν να συγκεντρώσουν πληροφορίες και να απευθυνθούν σε ειδικούς που μπορούν να τις βοηθήσουν σε αυτή τη πτυχή της ζωής τους και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις…

Στις 27 Απριλίου, ολοκληρώθηκαν οι τρεις μήνες ιατρικών διαδικασιών που περιελάμβανε η διπλή μαστεκτομή. Όλο αυτό τον καιρό, κατάφερα να το κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να συνεχίσω παράλληλα τη δουλειά μου. Είναι καθησυχαστικό ότι τα παιδιά δεν νιώθουν άβολα με τίποτα από αυτό. Μπορούν να δουν τις μικρές ουλές μου, αλλά ως εκεί. Τίποτε άλλο δεν έχει αλλάξει. Και ξέρουν ότι τα αγαπώ και ότι θα κάνω τα πάντα για αυτά, όσο περνάει από το χέρι μου. Και είμαι τυχερή που έχω ένα σύντροφο, τον Μπραντ Πιτ, που με αγαπά και με στηρίζει. Θέλω να πω, λοιπόν, σε όποιον έχει μια σύντροφο ή σύζυγο που περνά κάτι τέτοιο, ότι ο ίδιος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας αυτής. Ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός. Ο Μπραντ ήταν διαρκώς στο Pint Lotus Breast Center, όπου έγιναν οι επεμβάσεις, σε κάθε λεπτό της διαδικασίας».

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=lwz1KJvQVB8′]

πηγή : Entertv.gr 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.