Η διαμάχη Μενεγάκη -Λάτσιος

Η καθημερινότητα της Ελένης Μενεγάκη είναι πολύ συγκεκριμένη την τελευταία 20ετία που πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη: πηγαίνει στο στούντιο, από εκεί επιστρέφει στο σπίτι της και στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων, ενώ όποτε βρίσκει χρόνο αποδρά από το «κλεινόν άστυ» με προορισμό είτε τα αγαπημένα της Άχλα είτε την εξοχική της κατοικία στην Κάρυστο.

a78c9fdb543863e190b1a1fbe630a0b5

Η διαμάχη Μενεγάκη -Λάτσιος

Η Ελένη αυτή την περίοδο μέσα σε όλη την ένταση της τηλεοπτικής αρένας έχει να αντιμετωπίσει ακόμη ένα μεγάλο προσωπικό της θέμα: τη νέα δικαστική διαμάχη που έχει ξεκινήσει με τον Γιάννη Λάτσιο, προς διευθέτηση, μεταξύ άλλων, και τυχόν οικονομικών τους θεμάτων, η οποία όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί κοντά στα Χριστούγεννα.

πηγή yupiii.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.