Η Ελένη Μενεγάκη για τις φήμες.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο, αυτή τη φορά, λίγο μετά την έναρξη της νέας σεζόν, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Η ωραία Ελένη μίλησε στο περιοδικό People και τον Άρη Καβατζίκη, για τις διάφορες φήμες που ακούστηκαν για εκείνη το καλοκαίρι, αλλά και για τα κιλά που πήρε και την δίαιτα που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε η Ελένη Μενεγάκη για τις φήμες.

menegaki-eleni-1_0

 

«Δεν ισχύει ούτε η εγκυμοσύνη, ούτε η αποβολή, ούτε η παρούσα, ούτε οι προηγούμενες, όπως έχει κατ’ εξακολούθησει γραφτεί. Σε ό,τι αφορά στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό μου, ναι, υπάρχει, αλλά αφορά εμάς και κανέναν άλλο» ξεκαθάρισε η γνωστή παρουσιάστρια. «Ας συνεχίσουν να με αμφισβητούν. Έτσι κι αλλιώς, η ζωή είναι ένας αγώνας, μια μάχη κι εγώ έχω μάθει να παλεύω» ανέφερε σχετικά με τις αμφισβητήσεις που έχει δεχτεί στην πορεία της στην τηλεόραση.

Η Ελένη μίλησε και για το γεγονός ότι το καλοκαίρι πήρε κάποια κιλά και ένιωσε την ανάγκη να τα χάσει. «Θέλω να αρέσω στον εαυτό μου, θέλω να με προσέξω περισσότερο και η εικόνα μου με τα επιπλέον κιλά δεν μου άρεσε. Είχα χτυπήσει κόκκινο και ένιωθα περίεργα με το σώμα μου. Έτσι, κατέφυγα στον διατροφολόγο Ηλία Σακκά, ο οποίος με έχει βοηθήσει στο παρελθόν να χάσω τα κιλά, ύστερα και από τις τρεις εγκυμοσύνες μου. Κατάφερα να χάσω μέχρι σήμερα τα πέντε, σε διάστημα ενός μήνα. Θέλω, όμως, να καταλάβει ο κόσμος ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Ο Ηλίας έφτιαξε ένα διαιτολόγιο με τρία γεύματα την ημέρα, σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες και επιθυμίες για φαγητό και με γνώμονα τον καλό μου μεταβολισμό» ανέφερε η Ελένη, ενώ μίλησε και για τη νέα της σχέση με την γυμναστική. «Κάτι ακόμη που εγώ δεν το είχα ποτέ ήταν η γυμναστική. Τον απέφευγα συστηματικά. Μέχρι τον Ιούνιο έκανα pilates. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα επιστρέψω. Και πράγματι, μετά τις διακοπές μου, κάνω με ευχαρίστηση pilates, δύο φορές την εβδομάδα και νιώθω ότι μου κάνει καλό. Αισθάνομαι πιο καλά με το σώμα μου, ακόμα και με τον τρόπο που στέκομαι και περπατάω» συμπλήρωσε.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.