Η γυμνή φωτογράφηση της Μαίρης Συνατσάκη

Πρόκειται για μία πολύ φρέσκια και δροσερή παρουσία και μία ανερχόμενη παρουσιάστρια. Την γνωρίσαμε από το Mad TV και την προηγούμενη σεζόν ήταν στην ομάδα του «Πρωινού mou», αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Κι όμως, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό γυμνή! Μην πάει, ωστόσο, το μυαλό σας σε κάποια αποκαλυπτική και σέξι φωτογράφηση, καθώς η νεαρή παρουσιάστρια κάλυπτε τα πάντα, αφού η φωτογράφηση έγινε για την εφημερίδα Lifo στα πλαίσια της στήλης Nacked city.

Η νεαρή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός φωτογραφήθηκε στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, από τον Παντελή Ζερβό.

«Στην Αθήνα μου αρέσουν το ξημέρωμα, ο Αύγουστος, οι ταράτσες και το άγαλμα του Δρομέα απέναντι από το Χίλτον» είχε δηλώσει η Μαίρη Συνατσάκη.

πηγή : www.entertv.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.