Ποιά είναι η κατάλληλη και ποιά όχι για να τρως?

Επειδή οι ρυθμοί της ζωής είναι τόσο γρήγοροι ας δούμε πότε ειναι η χειρότερη στιγμή να τρώμε!

Woman-eating-fruit-salad

 

Έρευνες έχουν δείξει ότι δεν πρέπει να τρώμε όταν περπατάμε!

Το περιοδικό Prevention δημοσίευσε μία έρευνα από το The Journal of Health Psychology, όπου έλεγε ότι το να τρως και να περπατάς είναι κακή ιδέα.

«Όταν περπατάς, είσαι απασχολημένη με πολλά πράγματα, όπως το να προσέχεις που πηγαίνεις και να μην πέφτεις πάνω σε άλλους», υποστηρίζει η Susan Albers, κλινική ψυχολόγος που ειδικεύεται στο συνειδητοποιημένο φαγητό. «Είναι σχεδόν αδύνατο να συγκεντρωθείς πραγματικά στο τι τρως, γεγονός που επηρεάζει την πείνα σου». Επίσης, μιας και το περπάτημα είναι μια μορφή άσκησης, οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτό είναι και μία δικαιολογία για να φας περισσότερο αργότερα.

Ο καλύτερος τρόπος για να φας είναι καθισμένη και χωρίς να σου αποσπά κάτι την προσοχή. Μάσα το φαγητό αργά, νιώσε τις γεύσεις και χαμογέλα μεταξύ των μπουκιών.

Κάτι τέτοιο θα ενεργοποιήσει τα χημικά που σε κάνουν χαρούμενη μέσα στο σώμα σου και θα σε αποτρέψουν από συναισθηματική υπερφαγία.

ladylike.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment