Η μόδα την άνοιξη

Οι τάσεις προστάζουν … εμείς ακολουθούμε!!!


Μπορεί το κρύο και η βροχή να είναι ακόμη εδώ και να μας ταλαιπωρούν, ως γνήσιες όμως fashionistas  επιβάλλεται να είμαστε ενημερωμένες για τις τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού που έρχονται και έτοιμες για αγορές που θα αναδείξουν την ολόφρεσκια μόδα πάνω μας!! 

Είστε έτοιμες να μάθετε από πού έχουν εμπνευστεί οι σχεδιαστές για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012? … Φύγαμε!!!

 

Η θάλασσα , τα κύματα και οι χρωματισμοί τους είναι η πρώτη πηγή έμπνευσης των σχεδιαστών. Το λευκό και το μπλέ, λοιπόν , θα επικρατήσουν  και θα χρωματίσουν ρούχα που κι αυτά θα είναι εμπνευσμένα από τις γοργόνες και τις κινήσεις των ψαριών.

 

Μετά την έντονη τάση του nude, σειρά έχουν οι παστέλ αποχρώσεις που τόσο πολύ ταιριάζουν στους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.  Σε συνδυασμό με λιτές και clean cut γραμμές είναι ιδανικές για κάθε σωματότυπο και κάθε ηλικία.

Οι αθλητικές γραμμές, ενσωματωμένες σε όλα τα είδη ρούχων, πρωινά και βραδινά, είναι μια τάση ενδιαφέρουσα που αν δεν παίζει με την υπερβολή μπορεί να γίνει  πολύ κομψή και κολακευτική.

 

Η ψηλή μέση, που μεσουράνησε τον χειμώνα, δίνει την σκυτάλη και στις επόμενες εποχές. Η αλήθεια είναι ότι απαιτεί επίπεδη κοιλιά, αλλά όποιες από  εμάς μπορούν να την υποστηρίξουν έχουν εξασφαλισμένο ένα chic αποτέλεσμα.

 

Οι δεκαετίες του ’20 και του ’30 εμπνέουν την επόμενη τάση. Midi ανάλαφρα φορέματα, γυμνές πλάτες, art decoκεντήματα

 

στρογγυλή λαιμόκοψη

είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των ρούχων γι’ αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Στην συνέχεια είναι τα εσώρουχα, αυτά που δανείζουν στοιχεία τους στα ρούχα για να τα ομορφύνουν και να τα αναδείξουν. Μπούστα, διαφάνειες , δαντέλες, bodies συνδυάζονται με τα υπόλοιπα κομμάτια κάνοντας ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα sexylookb

 

 

Βολάν παντού

ουρές στα μακριά η κοντά φορέματα

πτυχώσεις

και prints  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

παντός είδους έρχονται να συμπληρώσουν και να ολοκληρώσουν τις τάσεις για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας!!!

by Ευγενία Ζήντρου

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.