Η Παπουτσάκη στον ένατο μήνα εγκυμοσύνης.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει μια όμορφη και ήρεμη περίοδο, αυτή της εγκυμοσύνης περιμένοντας να νιώσει το αίσθημα της μητρότητας για πρώτη φορά. Η Κατερίνα σύμφωνα με το περιοδικό Hello  από την πρώτη στιγμή που έμαθε για την εγκυμοσύνη της είναι διαρκώς με το χαμόγελο στα χείλη! Μαζί με το σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά κάνουν σχέδια για το μέλλον, όχι για δύο, αλλά για τρεις.

katerina1-600x560-custom

Η Κατερίνα  σε λίγες μέρες θα μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, και σύμφωνα με πληροφορίες του φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού, ο γυναικολόγος της έχει πει να περιμένει την έλευση του γιου της στα μέσα του Μαΐου.

Η όμορφη ηθοποιός έχει πάρει 14 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και όταν δεν περπατάει ασχολείται με τη διακόσμηση του σπιτιού και κυρίως με το παιδικό δωμάτιο, το οποίο θέλει να είναι ξεχωριστό και όμορφο.

katerina3-578x661-custom

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello την εντόπισε κατά τη διάρκεια βόλτας της και την απαθανάτισε!

πηγή: entertv.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.