Η προκλητική συνέντευξη της Victoria Beckham!!

Η Victoria Beckham εκτός του να φάει, κάποιες φορές ξεχνάει και….τα παιδιά της!!!

 

Αυτό δήλωσε η σταρ «γενικών καθηκόντων» σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στοVanity Fair. Σε μία προσπάθεια της να αποδείξει πως είναι ένας απλός άνθρωπος, με πολλά τρωτά σημεία παραδέχτηκε σε δημοσιογράφο του γνωστού περιοδικού πως έχει τύχει να ξεχάσει τα παιδιά της, περιγράφοντας το παρακάτω περιστατικό.

Ένα όμορφο πρωινό, εν μέσω της σχολικής περιόδου, η Victoria ετοίμαζε τα παιδιά της για να τα πάει στο σχολείο. Όταν, τα 3 αγόρια και το μικρό της κοριτσάκι ντύθηκαν, πλύθηκαν και έφαγαν, ξεκίνησαν, υποτίθεται, όλοι μαζί για το δρόμο τους. Η Victoria μπήκε στο αμάξι και αμέσως άνοιξε το iPod της για να της κρατάει συντροφιά η μουσική στη διαδρομή. Μετά από κάποια ώρα συνειδητοποίησε πως δεν ακουγόταν καθόλου φασαρία στις πίσω θέσεις του αμαξιού, πράγμα περίεργο για 4 φασαριόζικα παιδάκια. Γύρισε και είδε πως πίσω καθόταν μόνο η μικρή της κόρη. Τα 3 αγόρια της, άφαντα!!!!

Η Victoria τρομαγμένη γύρισε σπίτι, όπου και βρήκε τα 3 παιδιά μαζί με τον μπαμπά Beckham να ξεκαρδίζονται στα γέλια με την αμέλεια της. Η σταρ πιστεύει πως με την περιγραφή του περιστατικού αυτού έδωσε «ανθρώπινη υπόσταση» στον εαυτό της. Τα σχόλια δικά σας!!!

 

 

 

Πηγή: www.e-magazino.gr

via kokoria.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.