Ιδέες για δωράκια…

Προτάσεις για δώρα που όσο να πεις το λιγότερο που θα κάνουν είναι εντύπωση..Λοιπόν βγάλτε λίγα λεφτά από το πορτοφόλι σας και ξεκινάμε για δώρα στους αγαπημένους μας.

Personart ρολόι print 59.00€

Με εκτύπωση της αγαπημένης σας φωτογραφίας σε πλέξιγκλας. Διαστάσεις 35x35cm και 25x45cm.Χρόνος παράδοσης 5-7 εργάσιμες.

personart.gr

Πετσέτες με κέντημα χρυσοκλωστής ή ασημοκλωστής

 

personart πετσέτες 80.00€

Σετ πετσέτες τριών τεμαχίων χεριών προσώπου και σώματος από 100% βαμβάκι με κέντημα ονόματος (ή ονομάτων) από χρυσοκλωστή ή ασημοκλωστή.Σε ξύλινο κουτί με χάραξη των ονομάτων.
Ιδανικό δώρο για γάμο ή βάπτιση.
Διαστάσεις 100×50 cm. προσώπου και 140×70 cm. σώματος.
Χρόνος παράδοσης 5-7 εργάσιμες.

Via: personart.gr

 

Caramel Diary via Zara home 

Zarahome : 29.99 €

Zara home Dalia Diary 19.99€

 

Via HABITAT 

Habitat_55.00€

HELENA Διακοσμητικό φωτιστικό

Διακοσμητική φωτιστική γιρλάντα με ελαστικό καλώδιο που προσαρμόζεται σε κάθε σχήμα, σχεδιασμένο από την Helena Christensen , αποκλειστικά για το Habitat. Ένα θηλυκό αντικείμενο που εκπέμπει ένα απαλό, ζεστό φωτισμό, ιδανικό για την κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι.

KINGSTON Κουτί αποθήκευσης μπάνιου

5.90€

Μικρό ξύλινο κουτί αποθήκευσης. Εύχρηστο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Via : habitat 

Συνεχίζεται…. 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.