ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ BUENOS AIRES

Μια καινούργια έκπληξη μας επιφυλάσσουν τα βόρεια προάστια με μία δυναμική συνεργασία να κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο της εστίασης με τον γνωστό επιχειρηματία κο Χάρη Βάρδη και τον chef  Ηλία Σκουλά να δημιουργoύν ένα καινούργιο αργεντίνικο εστιατόριο που αναμένεται να κάνει την διαφορά του φετινού χειμώνα.

 

Το BUENOS AIRES θα έχει ατμόσφαιρα της Αργεντινής του μεσοπολέμου και την επιμέλεια και την εκτέλεση των πιάτων του chef Ηλία Σκουλά.

Το εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 και το menu θα είναι αντάξιο των προσδοκιών και του πιο απαιτητικού πελάτη, όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα καινούργιο στοίχημα, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές που δεν θα απογοητεύσουν κανέναν.

Τα αργεντίνικα πιάτα του BUENOS AIRES θα συζητηθούν και θα μας ταξιδέψουν όπως το Provoleta alla Parrilla, τα Εmpanadas, και ιστορικά πιάτα όπως το 12 Bifes που η Evita Peron δοκίμασε στο Casa Rodada την πρώτη της νύχτα. Μυστικές συνταγές του 1837 όπως οι Patatas del Delmonico με ψητές πατάτες σε γάλα με παρμεζάνα και μυρωδικά και Αργεντίνικο bbq Asado Argentino de la Parilla. Η μεγάλη έκπληξη θα είναι το Plato Del Chef που καθημερινά ο chef Ηλίας Σκουλάς θα ανακοινώνει και θα είναι περιορισμένης ποσότητας.

Φυσικά η όλη μαγική εμπειρία θα ολοκληρώνεται με τα πιο ονειρικά γλυκά όπως το Mille Feuille con Dulce de Lece, το σήμα κατατεθέν της αργεντίνικης ζαχαροπλαστικής όπως επίσης και πρωτοεμφανιζόμενες μοναδικές γλυκές εκπλήξεις! Γι’ αυτό μην περιμένετε κάντε κράτηση για…BUENOS AIRES!

 

BUENOS AIRES / Αρτέμιδος 36 & Δηληγιάννη / Κεφαλάρι 145 62 / Τηλ. Κρατήσεων 210 62 81 660 & 6937089214

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.