ΚΑΡΡΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ πάλι μαζί!

Σε μια συνεργασία με πολλά τραγούδια έκπληξη!!!!. Μια μουσική συνάντηση που όλοι περιμέναμε μετά απο πολλά χρόνια για να ξανακούσουμε μεγάλες και ανατρεπτικές επιτυχίες.

DSC_0195

Απο το «Δηλητήριο» , το » Απορώ», το » Τηλεφώνησε μου» , το » Φαινόμενo», το» Πείτε της», το «Tι αισθάνεσαι για μένα» ερχόμαστε σε μουσικά ακούσματα που σίγουρα θα συγκινήσουν όλους τους φαν του λαϊκού τραγουδιστή και του μουσικοσυνθέτη των επιτυχιών Φοίβου. Η ηχογράφηση του δίσκου ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες και σύντομα θα πάρουμε μια μικρή γεύση από το πρώτο τους τραγούδι που θα το ακούσουμε ραδιοφωνικά σε λίγες μέρες. Η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Καρρά και του Φοίβου θα κυκλοφορήσει από την Spicy και το «πάντρεμά» τους αυτό, πήρε σάρκα και οστά μετά από την αμοιβαία τους επιθυμία να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους

 

Σύντομα λοιπόν μια μουσική πανδαισία – έκπληξη…..

 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.