Καθάρισε τα ψηλά σημεία στο μπάνιο σου.

Το ξέρω ότι όταν έρχεται η κουβέντα στο καθάρισμα σας πιάνει μια βαριεστημάρα και είναι απόλυτα λογικό (το ίδιο παθαίνω κι εγώ!). Αλλά τι να κάνουμε που πρέπει τα πάντα από την τουαλέτα και το ντους μέχρι τις γωνιές που…βλέπει η πεθερά, να τα καθαρίζουμε κάθε εβδομάδα. Έμαθα πρόσφατα αυτό το έξυπνο και εξαιρετικά απλό τέχνασμα για να καθαρίσω τα ψηλά σημεία στο μπάνιο, χωρίς να γίνω «παπί».

cd2fff87193d5eaa61cd20ab4228bf53_XL

Όταν καθαρίζετε ψηλά σημεία, όπως το «τηλέφωνο» του ντους, για να αποφύγετε να πέσουν τα βρώμικα νερά πάνω σας, αναδιπλώστε τις άκρες από τα λαστιχένια γάντια σας. Η μικρή αυτή «τσέπη» που έχετε δημιουργήσει θα συλλέξει τα νερά αποτρέποντας τα να πέσουν πάνω σας και να σας βρέξουν.

πηγή : faysbook.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.