Κερδίστε προσκλήσεις στο Σινέ Παράδεισος.

Και τι μέρα! Του Αγίου Βαλεντίνου! Το Digital Life & That’s Life , σε συνεργασία με το (gocheapandchic.gr , mamapeinao.grbethefashioner.gr) σας δίνουν την ευκαιρία να νιώσετε τα πιο κινηματογραφικά vibes του έρωτα στην αίθουσα του Σινέ Παράδεισος στον Κορυδαλλό, με την προβολή της δραματικής κομεντί, Μία Ημέρα. Η ταινία της Lone Scherfig με την έξοχη Anne Hathaway και τον εξίσου καλό Jim Sturgess στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ένα από τα ωραιότερα drama/romance των τελευταίων ετών, είναι ιδανική για να αφήσει τα ερωτικά της ίχνη στην 14η Φεβρουαρίου και να αφήσει τα υπόλοιπα σ’ εσάς και το ταίρι σας!

one-day

Υπάρχουν όμως κι άλλοι λόγοι για να είστε εκεί! Εκτός από το να απολαύσουν την ταινία, οι αναγνώστες μας θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα. Από βιβλία των εκδόσεων Μίνωα μέχρι ξεχωριστά DVD, αλλά και άλλες εκπλήξεις που θα σας αποκαλυφθούν κατά την διάρκεια της ξεχωριστής αυτής βραδιάς.

Πως μπορείς να γίνεις ένας/μία από τους τυχερούς θεατές; Αφήνοντας το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post μέχρι αύριο Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 21:00. Έπειτα, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και  30 τυχεροί, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σε ξεχωριστό post.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.