Κήπος και free your fantasy!

Ο καιρός ανοίγει και αναμφίβολα τα τετραγωνικά του σπιτιού μας δεν μας χωράνε.. Όλοι έχουμε μια βεράντα ή μπαλκόνι στο σπίτι μας. Άλλοι πιο μικρή και άλλοι πιο μεγάλη. Ας μη την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη και ας της δώσουμε την σημασία που της αξίζει.

 

Το concept αυτό είναι μια πρόκληση για το πόσο free αισθάνεσαι να ξεδιπλώσεις την φαντασία σου για να περνάς τα απογεύματα σου στην βεράντα σου πίνοντας τα αγαπημένα σου ποτά!

Πρώτη σου δουλειά είναι να αγοράσεις γλάστρες και χώμα. Οι τιμές για γλάστρες ποικίλουν και θα πρέπει να προσέξεις να βρεις τις πιο οικονομικές. Δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις πήλινες γλάστρες που κατά κύριο λόγω κοστίζουν πολύ. Μπορείς να αγοράσεις πλαστικές ή απλές πήλινες  και να αφήσεις τη φαντασία σου να διαλέξει τι χρώμα θα τις βάψει.

Χώμα μπορείς να βρεις σε μεγάλα καταστήματα που πουλάνε φυτά και για εξωτερικούς χώρους. Προτίμησε μεγάλα υπαίθρια μαγαζιά που σίγουρα θα είναι πιο οικονομικά.

Ήρθε η ώρα για τα φυτά. Στα ίδια μαγαζιά θα βρείτε λουλούδια εξωτερικού χώρου. Αν έχετε μεγάλη βεράντα και θέλετε να κρατήσετε μια διακριτικότητα από τα γύρω  βλέμματα αναζητήστε για φυτά όπως σεφλέρα, ή  μπέντζαμην και καλύψτε την βεράντα σας περιμετρικά.

via http://laspistasteria.wordpress.com

via http://fytosymvoules.blogspot.com

Για τους τοίχους σου προτίμησε ένα αναρριχητικό φυτό όπως το γιασεμί Μαδαγασκάρης που τα άνθη του πραγματικά μυρίζουν απίστευτα τα καλοκαιρινά βράδια..

Στα ενδότερα του κήπου μας τώρα. Εδώ θα αφήσουμε τη φαντασία μας να διαλέξει τα χρώματα με τα οποία θα παίξουμε. Θα βρεις σε σούπερ μάρκετ αλλά και σε καταστήματα με εποχιακά είδη ξύλινες κατασκευές που μπορούν να φιλοξενήσουν τα πολύχρωμα λουλούδια μας.

Μπορείς να βρεις το συγκεκριμένο καροτσάκι σε αρκετά χαμηλή τιμή. Στρώσε μέσα ένα κομμάτι πλαστικό από σκληρή σακούλα και γέμισε το με φρέσκο χώμα. Μπορείς να επιλέξεις φυτά με φωτεινά χρώματα για να απογειώνουν την διάθεση σου στα… ύψη!

Στα μαγαζιά με τα εποχιακά είδη μπορείς να βρεις και προσφορές σε έπιπλα κήπου και να τα διακοσμήσεις με »κονφετί» που είναι ένα πάρα πολύ οικονομικό φυτό.

Αν δεν έχεις την επιλογή να αγοράσεις έπιπλα κήπου δοκίμασε λύσεις FREE TO DO IT YOURSELF που πάντα κάνουν και τη μεγαλύτερη εντύπωση!

Να σου υπενθυμίσουμε πως δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλη βεράντα για να κάνεις όλα τα παραπάνω. Είναι ιδέες που μπορείς να κάνεις και σε μικρά μπαλκονάκια »στολίζοντας» τα με χρώματα και φύση. Με ένα μικρό στρογγυλό τραπεζάκι και φανάρια με ρεσό.

via http://www.e-go.gr

Είναι επιλογή σου να πατήσεις το κουμπί FREE της διάθεσής σου και να απολαμβάνεις την βεράντα σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με το αγαπημένο σου κατοικίδιο, με το αγαπημένο σου ποτό, με το αγαπημένο σου βιβλίο..

FREE YOUR FANTASY  λοιπόν και καλές δημιουργίες!

 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.