ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ που πίνεται!

Κάνει θαύματα και θα γίνει ο πολυτιμότερος σύμμαχος της υγείας και της ομορφιάς σας. Το ProActive Liquid Collagen περιέχει μαγνήσιο, Β1, Β2, Β5, Β6 αλλά και πυρίτιο. Η τριχόπτωση σταματάει μέσα σε 2-3 εβδομάδες, τα νύχια δυναμώνουν και το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα και λάμψη. Οι πονεμένες αρθρώσεις, τα κόκαλα, οι ενοχλητικές κράμπες, ο μεταβολισμός, το λίπος και η κυτταρίτιδα μπαίνουν στο στόχαστρο και δέχονται ισχυρό πλήγμα.

 

bottle-logo

Είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 23 ετών. Πίνοντας δύο κουταλιές της σούπας μία ώρα πριν τυλιχτείτε στην αγκαλιά του Μορφέα για όνειρα γλυκά, θέτετε τις βάσεις για μία καλύτερη υγεία και για ακαταμάχητη ομορφιά.

Το ProActive Liquid Collagen μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία, σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων ή να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 213 0081013 .

Μπορείτε επίσης να μπείτε στο www.humanpotential.gr και στο fb Drink Collagen for Health and Beauty και να ενημερωθείτε πλήρως για τη δράση του. Κοστίζει 50 ευρώ το μπουκάλι και διαρκεί περίπου ένα μήνα. Η μοναδική ολοκληρωμένη πρόταση υγείας και ομορφιάς! Γιατί το καλό, δεν είναι πάντα ακριβό!!! Το υγρό
πόσιμο κολλαγόνο θα σας γίνει απαραίτητο! 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.