Κοσμήματα Mâ Lí Yâ

Ροδίτισσα στην καταγωγή με πάθος για τη μόδα και τρελλή όρεξή για δημιουργία ζει πλέον ανάμεσά μας στην Αθήνα.

Από τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του E.M.Π. ξεκίνησε η έμπνευση για να σχεδιάσει κοσμήματα και αξεσουάρ τόσο από σύγχρονα όσο και από vintage υλικά, με retro-glam επιρροές και rock, pop και punk στοιχεία

45euro

Η δουλειά της κέντρισε από πολύ νωρίς το ενδιαφέρον ανθρώπων της μόδας ενώ την έχουν φιλοξενίσει στις σελίδες τους πολλά περιοδικά και blogs.

 

35 euro

Η Mâ Lí Yâ  έχει ήδη στο βιογραφικό της μία σημαντική συνεργασία με το γνωστό οίκο μόδας του εξωτερικού, Jeffrey Campbell και παράλληλα, δημιούργησε συλλογές καθαρά φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Movember UK  (uk.movember.com/mospace/1403508/ ) και για τον Ελληνικό Σύλλογο Στήριξης Παιδιών με Συγγενείς  Καρδιοπάθειες (http://www.kardiapaidiou.gr/).

25euro

H φετινή κολεξιόν της Mâ Lí Yâ  περιλαμβάνει μία συλλογή με θέμα το signature piece «μουστάκι» σε νέες παραλλαγές, μία χιουμοριστική και stylish σειρά κοσμημάτων εμπνευσμένα από την γνωστή αγγλική αφίσσα KEEP CALM, πολλά ροκ σχέδια σε plexiglass, statement κολιέ από συνδυασμούς υλικών και επεξεργασμένες δαντέλες αλλά και μία συλλογή από vintage γυαλιά ηλίου που με δημιουργικές και ευφάνταστες επεμβάσεις μετατρέπονται σε fashion items!!

45euro

Το επίσημο γκρουπ της Mâ Lí Yâ είναι εδώ 

Κοσμήματα πρωτότυπα και chic!! Τρελάθηκα όταν είδα το πόσο μπροστά μπορούμε να είμαστε σαν Έλληνες σχεδιαστές. Μήπως να ξανασκεφτόμασταν πού δίνουμε τα λεφτά μας?? 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.