Ανακαίνηση μπάνιου ιδέες και συμβουλές

Το μπάνιο είναι ο χώρος εκείνος του σπιτιου που επιβάλεται να είναι λαμπρός, καθαρός και να αποπνέει μια νότα χαλάρωσης και ηρεμίας.

Αν είμαστε στη φάση να ανακαινήσουμε το παλιό μας μπάνιο τότε πρέπει να επιλέξουμε τα καλύτερα υλικά και βέβαια να εμπιστευτούμε τους καλύτερους όπως τα κασταστήματα Κοτρωνάκης. Τα καταστήματα Κοτρωνάκης εξειδικεύονται στα πλακάκια και όχι μόνο από το 1973 και μπορείς στους υπερσύγχρονους χώρους τους να επιλέξεις τα καλύτερα υλικά στις πιο προσιτές τιμές.

Σε μια ανακάινηση μπάνιου ή κουζίνας η επιλογή των πλακιδίων που θα ντύσουν το πάτωμα είναι πάρα πολύ σημαντική.

Τα πλακάκια είναι κάτι που προσέχει κανείς μπαίνοντας σε αυτούς τους χώρους αλλά και η ποιότητα κατασκευής τους είναι πολύ σημαντική για την διατήρηση τους στη διάρκεια του χρόνου. Το μπάνιο και η κουζίνα επειδή το νερό είναι το στοιχείο που κυριαρχεί είτε με την υγρή του μορφή είτε με τη μορφή υδρατμών τα πλακάκια θα πρέπει να έχουν χαμηλή υδατο-απορροφητικότητα και υψηλή αντοχή ώστε να μην εμφανιστούν προβλήματα υγρασίας αργότερα.

Ας μιλήσουμε για την αντοχή των πλακιδίων όπου αυτή σε αντίθεση με την υδατοαπορροφητικότητα θα πρέπει να είναι μεγάλη. Τα πλακάκια χωρίζονται σε 5 κατηγορίες ανάλογα με την αντοχή. Ιδιαίτερα τα πλακάκια μπάνιου θα πρέπει να είναι πολύ ανθεκτικά ώστε να μπορούν να αντέξουν τις καταπονήσεις συστολής και διαστολής από τις εναλλαγές του κρύου και του ζεστού νερού.

Στο κατάστημα Κοτρωνάκης θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από πλακάκια όλων των ειδών, αλλά και είδη υγιείνης, νεροχύτες, μπαταρίες και πάρα πολλά άλλα! Σας περιμένουν επίσης πολλές προσφορές αλλά και οι διακοσμητές να σας εξυπηρετήσουν και να σας δώσουν ιδέες που θα αναδείξουν τους χώρους σας.

Η εταιρεία Κοτρωνάκης σχεδιάζει και παράγει στα συνεργαζόμενα εργοστάσια της στην Ιταλία και Ισπανία μεγάλο μέρος των πλακιδίων γρανίτη, και αντιπροσωπεύει προϊόντα που καλύπτει όλο το φάσμα για τις ανάγκες ενός σύγχρονου σπιτιού και επαγγελματικού χώρου.

Η Εταιρεία Κοτρωνάκης δραστηριοποιείται στο χώρο των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής από το 1970.

Έκτοτε, η εταιρεία  αναπτύχθηκε δυναμικά και τώρα κατέχει την πρώτη θέση στην λιανική πώληση. Η εταιρεία δεν επεκτείνεται στην χονδρική πώληση, γιατί δίνει τιμές χονδρικής κατευθείαν στους ιδιώτες, στις τεχνικές εταιρείες, στους κατασκευαστές, στους αρχιτέκτονες και στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Η επιχείρηση εμφανίζει δραστηριότητα σε 80 χώρες παγκοσμίως, αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα τους σημαντικότερους επώνυμους οίκους στον χώρο του μπάνιου και της κουζίνας.

Το 2015 η εταιρεία άνοιξε το δεύτερο σημείο πώλησης με την επωνυμία: Facade, στο Παλαιό Φάληρο,  ένα εγχείρημα που στόχο έχει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των  σύγχρονων project, μέσα από την διαρκή επαφή με τον πελάτη, κατανοώντας την κουλτούρα του και τις συνήθειές του.  

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment