Αγαπημένη κρέμα σώματος Biolyn.

Δοκιμάσαμε την κρέμα σώματος της biolyn shea butter & vitamin E . Λίγο τα μπάνια της θάλασσας , λίγο το ξεφλούδισμα μετά , το δέρμα μας έγινε όπως καταλαβαίνετε ξηρό.

1069813_222501337897755_1513209628_nΣτις μέρες μας αν χαλάσουμε λεφτά κάπου ,πρέπει να αξίζει τον κόπο και εμείς οι γυναίκες ειδικά, ότι βάζουμε στο δέρμα μας πρέπει να είναι πάνω από όλα ένα προϊόν που μας καλύπτει σε όλα. Φωτογράφισα την κρέμα μου στην αλόη που φύτεψα στο σπίτι μου , επειδή επηρεάστηκα αφάνταστα μετά από όσα άκουσα , λόγω της BIOLYN , για τις θρεπτικές της ουσίες.

aloi

Η συγκεκριμένη κρέμα είναι από τα αγαπημένα μας προϊόντα, κάνει το δέρμα μαλακό και αυτό που λατρεύουμε πολύ είναι το πολύ απαλό άρωμα που έχει όπου μπορούμε παράλληλα να βάζουμε και το άρωμα μας , χωρίς να επηρεάζει η μυρωδιά της κρέμας. Αρκεί να την δοκιμάσετε και να μας πείτε την άποψη σας….

Πληροφορίες πατήστε  εδώ….

 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.