Ξύπνα κεφάλι!

Ο εγκέφαλος μας κοιμάται και εκείνος. Έχε όμως τον νου σου , μην παρακοιμηθεί γιατί δυσκολεύετε να ξυπνήσει. Θέλει και αυτός την προπόνησή του.

woman_alone

1. Διαβάζεις τίποτα? 

Έχουμε μάθει να ανοίγουμε το iphone μας και να κοιτάμε τι γράφουν τα sites και τα Blogs και να μην ανοίγουμε ένα βιβλίο να ταξιδέψει ο νους μας, να μάθουμε νέες λέξεις και να φανταστούμε νέα πρόσωπα.

 

2. Κάνε ποδήλατο. 

Το ποδήλατο είναι ένας τρόπος γυμναστικής και βόλτας συγχρόνως. Κόψε λουλούδια, φωτογράφισε ότι σου αρέσει και άσε τα πόδια σου να σε πάνε στα στενά της παλιάς σου γειτονιάς. Θυμήσου , νοστάλγησε, μην μένεις στάσιμος.

 

3.Συζήτησε με όλους. 

Κάνε συζητήσεις με όλους. Με τον οδηγό ταξί, τον διπλανό σου στο λεωφορείο. Μπορείς να μάθεις από όλους κάτι, έστω και μικρό , δεν είναι συζήτηση αυτή στο chat, μη μπερδεύεσαι.

 

4. Ταξίδεψε 

Πάρε φωτογραφική μηχανή και κάνε ένα μίνι ταξιδάκι. Κάπου κοντά, δεν είναι ανάγκη να πας σε νησί. Πήγαινε Ναύπλιο, μάθε για την πόλη και φωτογράφισε ότι σου αρέσει.

 

Ο εγκέφαλος μας χρειάζεται ερεθίσματα, χρειάζεται καινούριες εικόνες. Η στασιμότητα γεννάει την βλακεία και η βλακεία είναι ανίκητη.

 

xxx

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.