Χυμός κεράσι για να κοιμάστε περισσότερο!

Πιείτε χυμό κεράσι και αυξήστε τη διάρκεια του ύπνου σας κατά… 90 λεπτά!

ksino-kerasi

Κάντε ένα διάλειμμα από το χαμομήλι και ρίξτε το στο χυμό κεράσι για να αυξήσετε τον ύπνο σας! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει νέα έρευνα που παρουσιάστηκε στο συνέδριο Experimental Biology 2014, σύμφωνα με την οποία ο χυμός κεράσι δυο φορές την ημέρα μπορεί να μας χαρίσει μέχρι και μιάμιση ώρα έξτρα ύπνου, χάρη στη μελατονίνη και την τρυπτοφάνη που περιέχουν τα κεράσια.

Η μελατονίνη έχει ρόλο ως βιολογικό ρολόι του ανθρώπινου οργανισμού και η τρυπτοφάνη είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ και πρόδρομος ουσία της μελατονίνης. Πέραν αυτών, οι προανθοκυανιδίνες των κερασιών, περιέχουν ένα ένζυμο που μειώνει τη φλεγμονή και τη διάσπαση της τρυπτοφάνης, αφήνοντάς τη να λειτουργήσει περισσότερο στον οργανισμό.

clickatlife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment