Liquid Mountaineering

Liquid Mountaineering ή υγρή ορειβασία ανακαλύφθηκε μετά από ένα τυχαίο γεγονός. Το μόνο που χρειάζεται, λένε οι εμπνευστές του, είναι καλής ποιότητας καουτσούκ παπούτσια και μεγάλη ταχύτητα.

liquid

To Liquid Mountaineering είναι ένα νέο σπορ που προσπαθεί να καταφέρει αυτό που δεν κατάφερε ο άνθρωπος για αιώνες: να περπατήσει στην επιφάνεια του νερού.

Η επιστήμη λέει ότι με τη σωστή γωνία και ταχύτητα, οτιδήποτε μπορεί να αναπηδήσει μακριά από την επιφάνεια του νερού για κάποιο χρονικό διάστημα πριν βουλιάξει. Το χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το παιχνιδάκι που όλοι έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε, το πέταγμα της πέτρας μέσα στο νερό. Αν ρίξεις την πέτρα με την σωστή ταχύτητα, περιστροφή και γωνία, θα δεις πως θα αγγίξει πολλές φορές την επιφάνεια του νερού πριν βυθιστεί. Αυτό είναι το Liquid Mountaineering .

 

liquid2

Αν κάποιος λοιπόν μπορεί να ακολουθήσει το ίδιο σύνολο κανόνων που επιτρέπουν στην πέτρα να αναπηδήσει πολλές φορές πριν βυθιστεί, θα καταφέρει να αναπηδήσει κι ο ίδιος πολλές φορές στην επιφάνεια του νερού, πριν βουλιάξει.

liquid3

«Η διαδικασία θα μπορούσε να τελειοποιηθεί μόνο με την πρακτική και την υπομονή, αλλά οπωσδήποτε όποιος το επιχειρήσει θα καταφέρει σίγουρα να κάνει 3-4 βήματα πάνω στο νερό» λένε οι εφευρέτες του αθλήματος.

Όσοι πιστεύετε ότι αυτό είναι δυνατό, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε. Εμείς πάντως, δεν το έχουμε διαπιστώσει ακόμη στην πράξη! Τελικά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να το πιστέψεις και να εξασκηθείς πάνω σε αυτό…
Δείτε το φοβερό βίντεο!
[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=Oe3St1GgoHQ’]
Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.