Μαίρη Συναντσάκη-μιλά για όλα.

Για το γάμο, το ενδεχόμενο της μητρότητας, το κλίμα που επικρατεί στο Master Chef, τις υπέρογκες αμοιβές στην τηλεόραση και τις κριτικές που έχει δεχτεί μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη. … Η παρουσιάστρια του δεύτερου Master Chef άφησε για λίγο τις κουτάλες της στην άκρη και απάντησε σε όλα, αποκαλύπτοντας ποιος είναι αυτός που μαγειρεύει στο σπίτι της.“Ο έρωτας περνά από το στομάχι μου σίγουρα, γιατί ο Μύρωνας μαγειρεύει στο σπίτι κι εγώ πλένω τα πιάτα”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glam”.

Τι είναι όμως, αυτό που κρατά τη σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή ζωντανή, πέρα από τα γευστικά πιάτα που της ετοιμάζει; “Τα ζευγάρια πρέπει να μην ξεχνάμε να επικοινωνούμε με ειλικρίνεια. Καμιά φορά μπαίνουμε στο τριπ του θυμού και εκνευριζόμαστε ο ένας με τον άλλον. Πρέπει να μιλάμε μεταξύ μας και να λέμε ακόμη και πράγματα που μπορεί να ακουστούν δυσάρεστα, αλλά είναι η “αλήθεια” μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια….

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.