Οι πιο hot τάσεις για μακιγιάζ για τον χειμώνα 2020

Κάθε χρόνο βλέπουμε τις τάσεις στο μακιγιάζ να αλλάζουν διαρκώς. Άλλες χρονιές κυριαρχούν τα έντονα χρώματα ενώ άλλες οι πιο απαλές σκιές και παλ αποχρώσεις. Φέτος το χειμώνα οι τάσεις θα είναι πιο περίπλοκες.

Photo : https://stylecaster.com

Θα κυριαρχήσει το έντονο μακιγιάζ με έντονη λάμψη στα μάτια και στα χείλη. Την λάμψη μπορείς να την πετύχεις με σκιές ματιών με glitter.

Όσον αφορά τα χείλη, φέτος θα χρειαστεί να βάλεις το κραγιόν σου στο συρτάρι για λίγο. Η τάση λέει ότι τα lip gloss θα πρέπει να έχουν μια ξεχωριστή θέση στο σετ καλλυντικών σου. Τα χρώματα που θα είναι hot φέτος το χειμώνα είναι το κόκκινο και το μωβ. Μπορείς να παίξεις με όλες τους τις αποχρώσεις και να πετύχεις φοβερά αποτελέσματα.

Photo: https://glowsly.com

Μην βγάζεις άλλο τα φρύδια σου. Για το 2020 σταματάμε να δίνουμε λεπτό σχήμα στα φρύδια μας αλλά τα αφήνουμε πιο πυκνά αλλά σύναμα περιποιημένα.

Φτάσαμε στο ρούζ. Φέτος θα χρησιμοποιήσουμε χρώματα σε έντονο ρόζ. Έτσι θα δώσουμε την αντίθεση που θέλουμε στο πρόσωπο μας.

Φέτος γενικά θα προτιμήσουμε ισορροπία στα χρώματα του προσώπου μας χωρίς ακραίες αντιθέσεις. Επιλέγουμε μονοχρωμία για τον χειμώνα του 2020.

Όπως κάθε Χειμώνα έτσι και φέτος το smokey eye look βρίσκεται ψηλά στην λίστα με τις προτάσεις τόσο για καθημερινό όσο και για επίσημο μακιγιάζ.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment