Μακιγιάζ για μελαχρινές ή ξανθιές.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΞΑΝΘΕΣ ΒΑΣΗ: Τώρα που σε βλέπει ο ήλιος και θα αρχίσεις τα μπάνια θα χρειαστείς μια απόχρωση τουλάχιστον πιο σκούρο μέικ-απ για να αποφύγεις διχρωμίες που είναι αντιαισθητικές. Αν είσαι ξανθιά με ζεστές αποχρώσεις όπως μελί, της άμμου τότε διάλεξε ένα μέικ-απ με μπρονζέ αποχρώσεις που θα σου ταιριάζει γάντι.

GWYNETH-PALTROW1

Αν έχεις πιο ψυχρές αποχρώσεις στα μαλλιά σου ένα μέικ-απ με ροζ τόνους θα «απαλύνει» το πρόσωπό σου. ΡΟΥΖ: Ροζ, κοραλλί ή ροδακινί αποχρώσεις για να πάρεις χρώμα. ΚΡΑΓΙΟΝ: Οι αποχρώσεις του φούξια (ματ), κοραλλί και ροζ. ΜΑΤΙΑ: Αν έχεις ανοιχτά γαλάζια μάτια οι ασημί κ οι γαλάζιες αποχρώσεις σου ταιριάζουν. Αν έχεις καστανά οι μπεζ, ροδακινί και girly ροζ. ΜΑΣΚΑΡΑ: Καφέ και μαύρη

 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ

www.demilovatofans.co.uk

www.demilovatofans.co.uk

ΒΑΣΗ: Επέλεξε πάντα προϊόντα με ροζ βάση, θα σε κάνει να δείχνεις λιγότερο χλωμή συναρτήσει του σκούρου χρώματος των μαλλιών σου. ΡΟΥΖ: Ανάλογα με το μακιγιάζ σου, επέλεξε ροζ, βερικοκί αλλά και πολύ απαλές καφέ αποχρώσεις. ΚΡΑΓΙΟΝ: Pοζ, μωβ και παστέλ πορτοκαλί αποχρώσεις αλλά και τα έντονα κόκκινα. ΜΑΤΙΑ: Αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια επέλεξε σκιές σε αποχρώσεις ροζ, θαλασσί, απαλό μωβ, μπεζ αλλά και τυρκουάζ. Αν έχεις σκουρόχρωμα μάτια προτίμησε τις απαλές μωβ, καφέ, ροζ, πορτοκαλί, πράσινες και γαλάζιες αποχρώσεις. ΜΑΣΚΑΡΑ: Μαύρη, καφέ σκούρο, μπλε.

make up artist Άννα Κοσμοπούλου 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.