Μαλλιά και νεύρα στο κόκκινο

Πόσες φορές δεν μας έχει τύχει να μας φταίνε τα πάντα και όλοι και το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το κομμωτήριο ή πολύ απλά »πως να έκανα τα μαλλιά μου»? Η απάντηση είναι πολλές! Το αποτέλεσμα είναι να κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις και αλλαγές για τις οποίες δεν είμαστε έτοιμες.

Άρα όταν ξυπνάμε το πρωί και βλέπουμε πως η διάθεση μας είναι να ρίξουμε πυρά σε όλους από τα νεύρα μας το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι: Α. Να το αφήσουμε για άλλη μέρα… Β.Αν δεν γίνεται να κρατηθείτε δοκιμάστε ένα απλό χτένισμα… Γ.Συζητήστε το πάρα πολύ με τον κομμωτή σας ώστε να είστε σίγουρες ότι η αλλαγή που θέλετε να κάνετε είναι αυτή που πραγματικά σας ταιριάζει.

Οι αλλαγές λοιπόν στα μαλλιά μας είναι καλό να γίνονται με καθαρό μυαλό και αφού το έχετε σκεφτεί καλά ώστε να μην το μετανιώσετε  ξυπνώντας το επόμενο πρωινό.

Οπότε συνειδητές αποφάσεις είναι αυτές που θα σας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα…

TIP: Όταν φτάσει η μέρα της αλλαγής πηγαίντε στο κομμωτή σας, πιείτε έναν καφέ, απολάυστε ένα χαλαρωτικό λούσιμο λέγοντας του την ιδέα και την επόμενη μέρα απλά… τολμήστε το!

Σίγουρη λύση!

Ιωάννα Μαλεβίτη

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.