Μαλλιά και χτενίσματα

Το χτένισμα για τις γυναίκες είναι κάτι πολύ βασικό και για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν… αυτή είναι η αλήθεια!

Κάθε μήκος, κάθε κούρεμα, κάθε χρώμα χωρίς το κατάλληλο χτένισμα απλά δεν δείχνει. Οι υπερβολές βέβαια μερικές φορές είναι καταστροφικές, δηλαδή η κατάχρηση ακόμα και στο χτένισμα μπορεί να αποβεί καταστροφικό για την τρίχα.

Αυτό που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να είναι με πια πρέσα κάθε μέρα στο χέρι. Με αυτό το μόνο που καταφέρνουν είναι να αφυδατώνεται η τρίχα και να καίγεται. Το πιο σωστό είναι , αν δεν μπορείτε να πάτε κομμωτήριο, μια φορά την εβδομάδα να κάνετε μόνες σας χτενίσματα απλά που δεν χρειάζονται τράβηγμα, κάψιμο και θερμότητα.

Ξέρω ότι το μαλλί για τις γυναίκες είναι σημαντικό και θέλουν να είναι στην εντέλεια ακόμα και για τις πιο απλές περιστάσεις. Οπότε με απλά πράγματα μπορείτε να κάνετε εμφανίσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Κοτσίδες, πλεξούδες , φισούνα (σε σγουρά μαλλιά), απλά πιασίματα στα μισά σας μαλλιά, μπορούν να σας δώσουν στυλ χωρίς να σας κοστίσουν μια περιουσία και χωρίς να καταστρέφουν τα μαλλιά σας.

Επίσης αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε από τον κομμωτή σας μια καλή προσφορά για να πηγαίνετε δύο φορές τη βδομάδα για χτένισμα (αν είναι κάτι που το αντέχει η τσέπη σας). Δεν είναι λίγα τα κομμωτήρια που βγάζουν προσφορές για 2 χτενίσματα την εβδομάδα ή ένα πακέτο χτενισμάτων για ένα μήνα. Έτσι θα είστε σίγουρες πως αφήνεστε στα χέρια ενός ειδικού πράγμα το οποίο θα έχει ένα πιο σίγουρο αποτέλεσμα.

Καλές περιποιήσεις και καλά χτενίσματα!

by Γιάννα Μαλεβίτη

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.