Μαλλιά Ombre..

Ombre σημαίνει σκιά στα γαλλικά κι αποτέλεσε μια ρηξικέλευθη τεχνική βαφής μαλλιών. Γιατί; Επειδή δίνει όλο το χρόνο καλοκαιρινό εφέ στα μαλλιά, καθώς χάρη στο ombre look η γυναίκα δίνει την εντύπωση πως πέρασε τρεις μήνες σε ένα νησί κάτω από τον ήλιο και τα μαλλιά της έχουν ξανοίξει φυσικά.

featured-ombre-001

 

Στο ombre hair look η ρίζα φαίνεται φυσική (συχνά είναι άβαφη) και μέχρι την άκρη τωνμαλλιών τα ανοίγματα δείχνουν φυσικά με διαφορά ενός ή δύο τόνων από τη ρίζα. Η διαφορά ανάμεσα στο ombre και τη διχρωμία είναι πως στο ombre η διχρωμία έρχεται φυσικά. Τα μαλλιά ξανοίγουν διαδοχικά και η κάτω αποχρώσεις αποτελούν μια πιο ανοιχτή εκδοχή των προηγούμενων ενώ στη διχρωμία μπορούν να συνδυαστούν εντελώς διαφορετικοί τόνοι χωρίς μεσαία διαβάθμιση χρώματος.

ombre-hair-1-487x360

Οι ξανθές το λάτρεψαν γιατί μπόρεσαν επιτέλους να διατηρήσουν το αγαπημένο λαμπερό τους χρώμα δίχως να χρειάζεται να βάφουν τις ρίζες των μαλλιών τους κάθε 15 μέρες και οι καστανές επειδή μπορούσαν να δώσουν ένα φωτεινό τόνο στα μαλλιά τους χωρίς να αποχωρίζονται την «ασφάλεια» του κλασσικού καστανού.

Τέλος, οι σταρ του Χόλιγουντ (ειδικά όσες είχαν ξεπεράσει τα 40) βρήκαν στο ombre ένα ακόμα τρόπο να αποδείξουν πως αψηφούν την πορεία της φύσης αφού το εφέ της άβαφης ρίζας φανέρωνε πως τα μαλλιά τους αρνούνταν να γκριζάρουν!

longhairstyleshowto ombreπερισσότερα στο : thatslife.gr 

 

 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.