Μανιταρόπιτα.

Φτιάξαμε μανιταρόπιτα. Το πόσο εύκολη είναι ούτε που το φανταζόμασταν… Αρκεί να έχουμε στο ψυγείο μας,μανιτάρια, πράσα , μπέικον, κρέμα γάλακτος , κίτρινο τυρί και φύλλο για πίτες.

cover

 

Βάλαμε στο τηγάνι μας όλα τα παραπάνω υλικά(εκτός από το τυρί και την κράμα γάλακτος)  αφού τα πλύναμε και τα καθαρίσαμε. Αφού κόψαμε τα πράσα σε ροδέλες και μαζί με λαδάκι, αλάτι και πιπέρι τα αφήσαμε να τσιγαριστούν.

tigani

Στρώσαμε το φύλλο στο ταψί, αφού πρώτα  του βάλαμε λίγο λαδάκι στον πάτο και αρχίσαμε να βάζουμε την γέμιση. Από πάνω βάλαμε το τυρί και την κρέμα γάλακτος.

manitaropita

manitaropita_2

Βάλαμε από πάνω το άλλο φύλλο και την ψήσαμε την πίτα μας στον φούρνο για 40 λεπτά. Το αποτέλεσμα πραγματικά μας ενθουσίασε. Ευχαριστούμε την Βαλεντίνα , που μας την έμαθε και μας έκανε να φάμε και τα 12 κομμάτια την ίδια μέρα….

manitaropita_3

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.