Ο Μανώλης Φάμελος στον Σταυρό του Νότου

Ο Μανώλης Φάμελλος γνωστός λάτρης της επανάληψης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου με το Παρ’ ολίγον Κουαρτέτο… μαζί του η νέα ιέρεια του μέλλοντος-τραγουδοποιός Nalyssa Green.

famellos_stn

Το «Παρ’ Ολίγον Κουαρτέτο» είναι η σύμπραξη του Μανώλη Φάμελλου με μια παρέα φίλων μουσικών – Μιχάλης Βρέττας, Άρης Ζέρβας, Μιχάλης Καλκάνης – μια ερασιτεχνική συνεργασία επαγγελματιών, ένα διαγωνίως παράλληλο κι ατάκτως τακτικό σχήμα που επιχειρεί να φανταστεί τον εαυτό του αλλιώς, έξω από τα σχήματα.

Μετά την παρθενική του εμφάνιση την περασμένη άνοιξη συνεχίζει αυτούσιο ένα χρόνο μετά δοκιμάζοντας να μεταφέρει νέα αλλά και παλιότερα τραγούδια σε ένα νέο ηχητικό τοπίο ακολουθώντας το εσωτερικό τους φως ή σκοτάδι…

Μιχάλης Βρέττας – βιολί
Άρης Ζέρβας – τσέλο
Μιχάλης Καλκάνης – κοντραμπάσο

Αγαπητός καλεσμένος ο εκλεκτός μουσικός συγγενής και φίλος από χρόνια Κωνσταντίνος Βήτα στην χρόνια μετά, πρώτη επί σκηνής κοινή παρουσία…!

Διεύθυνση: Φραντζή & Θαρύπου 35 Τηλέφωνο: 210 9226975

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, ώρες: 22:30
Τετάρτη 24 Απριλίου 2013, ώρες: 22:30

10€ με μπύρα ή κρασί

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.