Μάρκος Σεφερλής – Σουπέρ Ήρωες

Ο Μάρκος Σεφερλής «εισβάλλει» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και με τον δικό του μοναδικό τρόπο, σατιρίζει, σχολιάζει και «ειρωνεύεται» τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας (σινεμά, εστιατόρια, κλαμπ, μεγάλες πίστες, Κρητικά στέκια και μουσικές σκηνές), με σύνθημα…«Gelio is free»!

seferlis

Πρωταγωνιστές της νύχτας, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Παντελής Παντελίδης, ο Αγάθωνας και πολλοί άλλοι, εμφανίζονται «ζωντανά» – μέσα από τις πιστές μεταμφιέσεις του – στη σκηνή του Γυάλινου, στο πιο ανατρεπτικό – ξεκαρδιστικό σόου της χρονιάς!

Οι Αλχημιστές, η Antonella, οι Kings, ο Dj Teo Tzimas και οι νέοι τραγουδιστές Μαρία Ιωαννίδου και Στέργιος Λιάπης, ολοκληρώνουν την ισχυρή αυτή ΥΠΕΡ – ομάδα, παρουσιάζοντας ένα σατιρικό μουσικοθεατρικό υπερθέαμα, με τίτλο… «Super Είρωνες».

Συμμετέχουν: Στέλιος Κρητικός, Ζώζα Μεταξά
Σκηνοθεσία: Μάρκος Σεφερλής
Κείμενα: Μάρκος Σεφερλής, Στέλιος Παπαδόπουλος
Χορογραφίες: Νίκος Μαριάννος
Επιμέλεια Παραγωγής: Λουκάς Καραγιάννης

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

 

Δευτέρα: 23:00
Κυριακή: 23:00
Από 17 Μαρτίου 2013

Είσοδος με ποτό: 15€
Απλή φιάλη: 120€ / η 2η φιάλη 80€
Special φιάλη: 140€ / η 2η φιάλη 100€

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.